At handle med 3 børn

Man ved at man har været en god mor når….

img_3058

Der har været total meget vidunderlig knald på idag. Allerede kl.09  (der havde vi jo været oppe i 3 timer) sad vi bilen alle unger plus vores aupair som vi kalder Vics og var på vej i teateret. Jeg havde fundet et lille stykke for børn imellem 1 år og 4 år, der hed de Små blå sko.

Det er ret længe siden at vi har været i teater og hverken Arthur eller Vicks havde prøvet det før. Jeg havde mine bekymringer omkring at tage Arthur med, hvis nu han ikke gad og pludselig ville ud. Jeg havde derfor aftalt med Vics at hun tog ham med ud, hvis det blev nødvendigt. MEN det gik bare SÅ godt. Det teater stykke var ganske enkelt en lille magisk oplevelse!! Stykket var fuld af overraskelser og trylleri som børnene gik helt bananas over! Og Arthur var som fortryllet af den vidunderlige dame med det sjove tøj og meget høje hår. Det kan i rolig bruge 40 min af jeres liv på og få en skøn oplevelse med jeres børn!

Efter stykket gik vi en lille tur på Frederiksberg og derefter kørte vi på Sticks and sushi i Lyngby. Efter lidt mad og shopping tog vi en tur på en legeplads oppe nordpå, hvor de fik lov at fyre det aller sidste krudt af og som om at dagen næsten ikke kunne blive bedre, så kom der en ældre mand over og bød alle forældre og børn til overskudskage i huset ved siden af, hvor de havde haft en pensionist middag og ved en fejl havde bagt for meget kage.

Så det var 3 meget trætte unger samt Vics med kage i mundvigen, der sluttede eventyret kl. 16. Kl. 18.45 bad Alma selv om at komme i seng. Vi lå og krammede længe, imens hun sludrede sig selv i søvn og bagefter var det Arthurs tur og til sidst Albert. Imens vi ligger og putter tager han fat om mit ansigt med hans små femårige hænder og spørger på den sødeste måde om ” mor skal vi ikke nok have sådan en dag her igen en dag”  og så ved man…at man har været en rigtig god mor og jeg blev bare så glad!! De siger da tit at de har haft en dejlig dag, men idag klingede ligesom anderledes…den var helt speciel god og sjov. Komplimenter fra ens børn slår alle andre komplimenter!

img_3045 img_3046

img_3068 img_3071 img_3070 img_3069img_3067 img_3066 img_3064 img_3065 img_3063 img_3062

img_3058

img_3057 img_3060  img_3059 img_3056 img_3061

img_3011

Arthur prøvede også sådan en pil man kan smide en 10’er i og hans ansigtsudtryk fortæller vidst resten lol

img_3052 img_3054 img_3051 img_3053 img_3050 img_3048 img_3049

6 kommentarer

 • Kamilla

  Det et helt vildt så meget Albert ligner dig, især på de her billeder er det helt tydeligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sarah Louise! Hvor har i fundet jeres aupair henne? Gennem bureau eller andre kontakter. Vi leder, men synes det er lidt en jungle. Kan du måske skrive et indlæg om fordele/ulemper med au pair og ting der er gode at være OB’s på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Super indlæg – hvor er legepladsen? Og ja meget flot au-pair, hvor er hun fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hold op, hvor er jeres au pair køn ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja meget smuk og ret cool. Mænderne sværmer om hende😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine P

  Er det dit eget hår der er blevet så langt? Det er en super flot længde til en flot høj hestehale.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At handle med 3 børn