NU har jeg det meget bedre!

Skuffet over de andre piger

img_3254

Det er med blandede følelser at jeg skal se første afsnit af sæson 2 af Forside fruer i aften. Jeg fik lov at se første afsnit igår og jeg sad ærlig talt med en mærkelig fornemmelse i maven. Jeg synes at alle pigerne undtaget Jackie, er LIGE lovlige hårde både imod mig, men også Jackie.

Gunnvør og jeg havde en lillebitte privat uoverensstemmelse inden sæson 2 startede, hvor hun var træt af at jeg havde udtalt mig om hende ( vi udtaler os alle sammen om hinanden, fordi vi laver tv sammen) og det jeg sagde dengang var at en af de mange grunde til at jeg ikke var fan af Oliver bl.a var at han i min optik ydmygede Gunnvør med sin opførsel.

Hun vil ikke ses som et offer og blev vred over at jeg brugte ordet ydmyget og jeg fjernede min udtalelse her på bloggen med det samme, da det aldrig var min hensigt at gøre hende vred. Vi aftalte så at det ikke var noget vi ville have på tv, da hun netop ikke ville have fokus på det og hendes evige problemer med Oliver…men til min store overraskelse, så taler hun om det i flæng i afsnittet imod vores aftale og så sidder jeg jo lidt her og føler at der bliver skabt drama på halve sandheder og på min bekostning.

og under babyshower nævner Amalie at jeg havde fået 3 kejsersnit- alle 3 akutte og farlige og Arthur var ved at dø og var i respirator i 2 uger… der gør Gunnvør grin med det og siger at de kejsersnit er fordi jeg elsker drama… ved ikke engang hvad jeg skal sige til det.

Paradokset ligger selvfølgelig i at jeg nu bliver nød til at nævne dem igen for at forsvare mig selv. Og alt i alt så drejer det sig om 1 eneste indlæg, jeg lavede for 2 år siden!!! hvor jeg gav min mening til kende om Olivers offentlige opførelse og at det ikke var charmerende, når man var fyldt plus 40.

Jeg har aldrig og ville ALDRIG afsløre eller spekulere i min omgangskreds’s privatliv og det er vigtig for mig at understrege. Jeg har aldrig skrevet noget om Oliver som ikke var offentlig kendt. Og Gunnvør får det til at lyde som om at jeg har skrevet om hende og ham MAAAANGE gange og det passer altså ikke( jeg HAR dog andre vigtigere ting at gå op i) . Og hvis hun ikke vil have fokus på det, så undrer det mig at hun så nævner det på tv… nogle er nok bare mere afhængig af kaos end andre….

Da vi sluttede sæson 1 var alle venner og så opdager jeg så at jeg bliver talt ret ilde om i første afsnit af sæson 2 og det fatter jeg ikke en meter af. Jeg skulle have været med til Gunnvørs babyshower, men Arthur var meget syg og vi var fanget på Kreta… det er en mærkelig fornemmelse at tro at nogen er ens venner, men så får man bare kniven, så snart man vender ryggen til. Det gør mig sgu ked af det. Og det bliver jeg jo, fordi jeg godt kan lide dem og man er kommet tæt på hinanden.

Jeg kan også godt være barsk og have mine meninger, men aldrig bag folks ryg. Jeg siger det direkte til folks ansigter…. Jeg er sgu aldrig falsk og illoyal. Hvis jeg ikke kan lide dig, så ved du det. Jeg siger til folk, hvis de såre mig.

Nå men det havde jeg bare lige brug for at komme af med…. måske er jeg bare lidt sensitiv for tiden who knows… jeg siger i al fald ikke noget dårligt om nogen og det troede jeg faktisk gik begge veje. Nå pyt nu med det..alle overlever. Nyd cirkusset i aften kl. 21.

 

36 kommentarer

 • Karina

  Hej Sarah, jeg gascirkulation bytte den verden du lever i med min. Netop fordi alt er offentlig tilgængeligt. Tænker du skulle have ladet følelserne blive hjemme i denne situation, frem med pokerfjæset og så have begravet dette kapitel. Det er vigtigt for din forretning at folk gider læse din blog og handle ved bogie Loo. Og en dag vil dine børn være dem der også følger dig på de sociale medier, og syntes de ha fortjent en mor de kan være stolte af. Vi er elle kun mennesker, de her kommentare der falder, er hårde, men tag dem til dig og bliv endnu bedre.
  Knus herfra and keep your head up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Okay, jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har fulgt programserien fast, men nu så jeg lige tilfældigvis dagens afsnit… Og hold da op de andre piger i programmet gav den gas, mens de talte om dig bag din ryg. Det klæder dem bestemt ikke! Og hvorfor i alverden skulle de blande sig i en sag mellem dig og din veninde? Kvinder kan være giftige, når de færdes i flok, og det ses tydeligt i dagens afsnit.
  Alright, så du siger tingene, som du ser dem, og det kan støde nogle. Men du har forsøgt at være loyal over for en veninde og støtte hende ift en tvirksomhed kæreste – og nu hvor de er fundet sammen igen, så bliver du ofret. Det er ikke første gang, at en kvinde kommer i problemer, fordi hun siger sig mening om en venindes forhold. Og jeg føler med dig.
  Mit bedste råd er: Take the high road. De andre deltagere i programmet viste deres grimme ansigter på tv i dag. Vis alle, at du er bedre end som så. Giv evt. din veninde endnu en chance for at forstå dine motiver og se din side af sagen, og forklar hende, hvorfor du bliver såret. De andre skylder du ikke en dyt. De burde skamme sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nu har jeg ikke set alle afsnit, men på baggrund af det jeg har set, må jeg desværre indrømme at jeg godt kan forstå Janni og Amalies tilgang til dig. I min optik har du fremstået meget dømmende, dominerende på den dårlige måde og at du er tydeligt nedladende overfor de andre. Det er reality, det ved jeg, men selvom tingene klippes sammen på et bestemt måde, så ændrer det ikke på at dine kommentarer og himmelvendte øjne er noget der rent faktisk er sket.
  Din optræden i det program synes jeg faktisk har været så pinlig og tåkrummende, at jeg ikke længere følger din blog eller andet – og ja, jeg kommenterer på dette indlæg, fordi jeg stødte på det i en anden sammenhæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ja ja lidt langsom men nu fik jeg det endelig set og kender I det der med det er vigtigt at læse bogen inden filmen ? Jeg havde læst dine kommentar til 1 afsnit inden jeg havde set det så jeg forventede det vilde bagtaleri, men jeg var da I chok, jeg synes faktisk ikke de var slemme og må sige at jeg var positiv over for Janni altså ikke lige den del hvor hende og Amalie sviner Jackie men ellers så må jeg sige at jeg synes faktisk I er en flok skønne tøser men hver jeres sjove sider og at nogen måske er mere hård i spyttet end andre er da bare et frisk pust, fedt med stærke kvinder og Amalie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg kan virkelig godt forstå at du er skuffet. Du er en hård banan og siger tingene direkte – men de har vel valgt dig som veninde velvidende om det, så derfor er det da ingen undskyldning for, at de giver den gas med at bagtale dig og er grove (dårlig stil!).
  ❤❤❤ og kærlige tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg må erkende at sige jeg ikke altid tør at sige min mening til mine veninder. Jeg har forsøgt og det gik galt igen og igen. Jeg har en veninde jeg ikke tør at være ærlig overfor, simpelthen fordi jeg frygter hun så bliver sur på mig og ikke rigtig vil mig mere. Det handler nok om måden man får det sagt på, men det jeg går rundt med som nager mig ved hende, ved jeg ikke hvordan jeg skal få sagt uden hun misforstår. Så i stedet kommer man nemt til at ‘bagtale’.. og det er slet ikke okay., jeg hader selv folk der bagtaler mig eller andre.. så lidt dobbelt moralsk er jeg. Kan godt følge dem der mener du kan virke som en der taler før du tænker,, men på den anden side, kan man heller ikke altid pakke tingene pænt ind.. folk skal nok blive fornærmet alligevel, hvis de er meget nærtagende, som jeg selv er. Dog hader jeg folk der lyver overfor mig. Kan godt blive såret af ærligheden.. men stoler mere på folk der er ærlige, selvom det kan såre mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er aldrig sjovt at blive “bagtalt”. Men jeg må være ærlig og sige, at selvom du er typen der siger det direkte til folk istedet for, så er det ikke nødvendigvis bedre. Det kan såre ligeså meget, og jeg ville føle mig skræmt for at sige noget i dit selskab. Jeg er godt klar over, at der bliver klippet meget i programmer som dette, men der må vel være en grund til, at Janni og Amalie siger du “mobber” og skaber drama. Sådan føler de måske, når du siger tingene så ligeud. Og så er jeg træt af, at folk bliver ved med at udstille Janni og Amalie som de dumme tomhjernede blondiner. Nuvel – de er måske ikke de skarpeste i skuffen, men jeg synes de bidrager godt underholdningsmæssigt, og virker som om,at de oprigtigt gerne vil prøve at blive “accepteret” af dig.
  Men ja, der er da ingen tvivl om, at du bliver fremstillet lidt som den onde skurk – jeg siger bare, at der nok er en grund til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil bare sige, at som med alt andet reality tv, så et også dette program klippet sammen, så de værste og mindst bemærkninger fremstår som de bærende og dominerende!!
  Tænker iøvrigt at Gunver er i en kategori for sig selv, og jeg har aldrig set nogen (ud over Oliver) som er så optaget af, hvad der står om dem i medierne. Kan huske den gang de skulle give interview omkring, at de ventede barn nr. 3. De sad i sofaen og var helt oppe at køre over, hvilke journalister der nu ringede mm. Det var så tåkrummende og trist at se på.
  Anyway det er reality tv og det sætter alt på spidsen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er nu meget normalt at man blandt veninder kan finde på at sige til hinanden, efter en ulykke, hård fødsel, eller andre forskrækkelser: “Du elsker da også dramaer!” Det er ikke fordi “man gør grin med nogen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortiltre

  Søde Sarah
  Du har ben i næsen og begge fødder solidt plantet i den danske muld her fra min side af skærmen. Du står ved dine meninger, men er reflekterende nok til at vide når du er for “hurtig på aftrækkeren”. Det kræver mod og et stort kvindehjerte at stå ved det. I min verden er det nogle langt større værdier at besidde end dem der bitcher i smug.
  Jeg er så meget på din banehalvdel og dem der ikke er fan, kan jo bare slukke for underholdningen.
  Det kræver sku sin kvinde at stille op til den slags tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hej Sarah,
  Jeg plejer ikke rigtigt at skrive kommentarer osv., men jeg så tilfældigvis programmet igår, og var virkelig forarget over, hvordan ISÆR Amalie og Janni taler om dig i programmet. De snakkede om, at man skal være søde ved hinanden og opføre sig ordentligt, men alligevel er det dem, som nærmest under hele programmet kom med ondskabsfulde kommentarer om dig – både direkte og indirekte. De skulle skamme sig. Kan godt forstå, at du føler dig ramt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Uanset hvordan tingene er klippet sammen, så har de sagt de ting vi ser….

  Jeg forstår sgu godt du blir ramt, jeg var også blevet ked, hvis det var veninder jeg troede jeg havde.

  Jeg er VILD med Jackie er kommet med, I virker som et pisse godt veninde par. Hvorfor? Fordi du, for mig, virker godt solidt plantet på jorden og sådan fremstår hun også. Begge med en stor pose selvironi og ærlighed.

  Janni og Amilie kører på sidste stofe…De kan intet og byder ik ind med noget. Så de sutter desperat efter lidt tv tid på din bekostning.

  Det er altid nemmeste at give skylden til hende der tør åbne munden og være sig selv. fuck dem, de er alligevel intet…

  Gunnvør har jeg ingen mening om, da hende valg i livet, ligger så langt fra min fatteevne.

  Jeg er sten sikker på dig og Jackie er dem der kører det her program i garagen.

  Var du ik med, ville jeg zappe videre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Hmm. kan faktisk godt forstå det du skriver i dit indlæg, men omvendt virker det til at du støder mange mennesker med din “ligefremhed”.
  Ved godt at det er tv i bedste sendetid, og de klipper osv. men på mig virker du til, at blande dig i de andres liv på en meget fordømmende og dominerende måde. Det er vel ikke så anderledes at de taler grimt om dig som, at du gjorde det i første sæson om dem?

  På så mange andre måder virker du så inkluderende, og åbensindet. Jeg nyder virkelig, at følge med på din blog og dine ærlige indlæg om det at være mor, men syntes din medvirken i det tv-program er super ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sarah, du skal bare holde fast i at være det værdige, ærlige og ligefremme menneske du er, det vil folk i sidste ende altid kunne se. Jeg forstår ikke Gunnvørs opførsel, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at siden hun holder fast i det uadtil lignende usunde forhold, har hun det nok heller ikke helt vildt fedt indeni selv. Deraf kommer der desværre ofte dårlig opførsel.. Amalie og Janni vil jeg slet ikke kommentere på, det er for nedværdigende.
  Noget drama skal der jo til for at få seere, jeg håber det vil give dig en masse forretning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  For det første så synes jeg det er så sejt at du ikke sletter kommentarene bare fordi folk er uenige i hvad du har på hjertet, det viser at du ikke kun vil fremstå som et glansbillede (Mai M. host host).
  Når det så er sagt så synes jeg da virkelig at Amalie og Janni er gode til at bagtale folk, hold nu op altså, der er ikke meget pænt de har at sige om hverken dig eller Jackie. Men det er vel derfor de er med, for at fremstå som de tomme blondiner der skal være sjove…
  Jeg synes også at der var nogle uheldige klip af dig i 1. sæson, men hold nu op jeg er glad for at mine udtalelser ikke bliver optaget for så havde jeg nok også endt ude i mange flere shitstorme end dig!
  Jeg kan virkelig godt lide dig og dit sirkusliv på hjemmefronten, og jeg synes det er fedt at se noget der er ægte, det gør at man kan relatere :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Jackie virker til at være en god veninde. Hold kæft, hun er sjov:-D To klunker uden kugler haha.
  Ej, det er jo ingen hemmelighed, at Jannie og Amalie ikke har været dine bedste veninder, så ja videre. Selvfølgelig er det ikke sjovt at høre andre tale grimt om en, men igen vælg dine kampe. Hvis de ikke er dine veninde in real life, så lad være med at spilde tid på dem. Kan dog godt forstå, at du er lidt skuffet over Gunnvør. Synes heller ikke, at du har skrevet særlig meget om Oliver og da du gjorde, virkede det mest til at du var vred og ked af det på Gunnvørs vegne. (som en god veninde) Glæder mig til næste afsnit:-D Jeg ser det som god underholdning og jeg kan sagtens tyde, at det er klippet og klistret sådan sammen, så der kan skabe mest drama som overhovedet muligt:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Du er bare pissefræk Sarah (og ikke på den måde!) – hvor lukker du ikke munden nu?! Feakshowet har været igang i 55 minutter og allerede nu er du ud og forsvare dig og fortsætter med at kaste med mudder efter de andre piger. GROW UP! Er det virkelig sådan direktøren vil fremstå foran Danmarks befolkning? Hvis du så meget står ved du siger så luk den dog her sig pyt – det tror jeg du ville lære rigtig meget af -og skåne os andre for al din bitcheri, fnidderi, snobberi osv – husk hvad de andre sagde igår – at der bare er en meget bedre stemning uden dig i selskabet. Du skaber alt for meget drama. Pas din børn om du er bedst til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   At jeg kommenterer på min blog efter hvert program, synes jeg da er ganske relevant og forventeligt. Og som du kan se, så er jeg ikke den der bitcher og bagtaler de andre, men jeg har selvfølgelig en reaktion på at der bliver løjet om mig på national tv og jeg er åbenbart interessant nok til at du gider at skrive en meget lang kommentar… hvor kommer det behov mon fra…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Og igen kaster du mudderet videre – jeg kan da sagtens sidde hjemme i sofaen og grine lidt af det drama du skaber på TV – jeg gad bare ikke selv påtage mig den rolle på TV. Det virker alligevel lidt som om du fortyder det, du har i hvert fald et behov for at forklare dig. Bevares det er din blog – men hæv dig dog over de andre hvis de er så dårlige for dig – og fokuser på de gode ting i dit liv…. I don’t get it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

   Monica, hvor virker du dog dobbeltmoralsk og bedre viden… Hvis du har så travlt med at lære andre, at de skal være ligeglade, burde du starte med dig selv. God weekend og gode vibes herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Er det ikke lidt den samme sang vi hørte fra dig, da sæson 1 kørte?… Tænker du ikke blot, at negativ opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa hmm jeg synes at det er vanskeligt at på trods af et jeg intet ondt gør eller siger, så bliver jeg svinet til. Og nej negativ opmærksomhed er ikke noget jeg bryder mig om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har fulgt din blog helt fra du startede op.
  Er daglig læser af din blog og nyder at følge med i dit liv.
  Men må ærligt indrømme at jeg var dybt skuffer over dig i sæson 1.
  Må indrømme at jeg sys du var meget nedværdigende og bestemmende over for de andre.
  Og rigtig meget SE OG HØR MIG
  Og man kan os se i det kommende klip at Tina siger fra.
  Og i sæson 1 var der os nogle af de andre som siger fra over for dig.
  Så måske du skal tænke lidt over det søde Sarah .
  Og ik altid kaste skylden vider..

  Men husk på du er en fantastisk mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Det er da Janni som Tina siger fra overfor og ikke Sarah Louise ud fra hvad jeg kan se? Og du udtaler dig ud fra et 2 sekunders klip? Du bliver skadet af at se tv, hvis du ikke forholder dig til at det blot er underholdning og du ikke ser hele sandheden. Det er skræmmende at der er typer som dig, der tror på ALT de ser i tv. Jeg synes at du er cool Sarah Louise og det er fedt at du er ærlig frem for falsk som mange af de andre piger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Sæson 1 var ikke mit stolteste moment og det var meget hårdt klippet. Første afsnit viser netop at selvom jeg intet siger eller gør og alle pigerne og jeg var venner på dette tidspunkt, så falder de stadig en i ryggen. De gør det helt sikkert for at skabe drama, men jeg bliver selvfølgelig skuffet. Alle var venner da sæson 1 sluttede, så jeg var overrasket over de lede kommentare og det Gunnvør siger passer ganske enkelt ikke og det kan jeg jo nemt bevise. Og folk tror tydeligvis på alt de læser og ser i tv, så jeg bliver nød til at tilkendegive den sande version.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Selvom man siger tingene direkte til folk, betyder det jo ikke at vedkommende ikke bliver ked af det. Måske skal man indimellem overveje, om det er nødvendigt at være så direkte og hvem det gavner😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er da den der er mest normal i den flok!! Og tillykke med din datter!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg synes godt nok at Amalie og Janni virker som nogle intrigante strigler. Hvor er det øv at se, hvordan de hakker løs på dig og du aner slet ingenting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Gunvors falske beskedenhed er tydelig for enhver med lidt hjerne. Hun elsker sin offerrolle og uden hendes drama med Oliver, så var hun jo slet ikke interessant. Desperat for at bibevare interessen, ofrer hun dig som faktisk har støttet hende. Lad hende sejle i hendes egen elendighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah,
  Nu bruger du selv ordet “cirkus”, og giver dine følelser til kende, så derfor kan jeg ikke lade vær med at undre mig:
  – snakker I ikke internt om hvad der er blevet sagt til intervieweren/kameraet i store træk når kameraet slukkes?
  – Hvor meget fylder en drejebog i sådan et realityshow?
  – Og er der ikke en uofficiel aftale om, at man overdriver lidt det hele for showets skyld?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Jeg tænker lidt det samme. Kunne også forestille mig de taler om hvad de siger om hinanden samt at det er lidt “indforstået” så der er mere drama til tv. Men…. Det ER fanden god underholdning. Og sarah er min favorit

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU har jeg det meget bedre!