Idag lancerer vi Boogiloo.dk!!!!

Flyverdragt BEDST i test!!

Reklame
mikkline-nylon-junior

Det er en ret fed følelse, når man opdager at netop de flyverdragter som vi har på Boogiloo.dk har vundet BEDST I TEST på pricerunner.dk  Vores lancering er gået rigtig godt og vi havde flere tusinde inde forbi siden igår og den gik heldigvis ikke ned hehe Find bedst i test flyverdragten HER

Jeg opdagede at vores flyverdragt har fået SÅ gode anmeldelse, fordi jeg søgte på mærker som vi gerne vil have ind i shoppen. Vejret er pludselig blevet koldt, så vintertøjet bliver revet ned fra hylderne (til overpriser) men hos os, der sætter vi en ære i at passe godt på vores medlemmer og give dem de bedste priser og inde hos, kan du altså virkelig spare mange penge på vintertøj og alt andet tøj også.

De skriver sådan om flyverdragten fra Mikk-line:

Nylon Junior er en funktionel vinterflyverdragt fra Mikk-Line, der holder høj kvalitet til en lav pris. I lighed med mange andre modeller af vinterflyverdragter har også Nylon Junior færre reflekser, end man kunne ønske sig. Flyverdragten har også problemer med, at knapperne til fodremmene hurtigt går løs, og selve fodremmene bliver slidt i stykker. Dette er imidlertid to mindre ulemper ved en i øvrigt meget god vinterflyverdragt. Mikk-Line Nylon Junior har en god åndeevne, og barnet bliver ikke svedigt af at have den på, men heller ikke koldt. Varmeholdningsevnen opleves som meget god, og ikke engang på de koldeste vinterdage har børnene klaget over temperaturen. Hætten kan tages af, hvis barnet ønsker det. Pasformen føles godt tilpasset et barns krop. Flyverdragten bliver hverken for stram eller poset og vanskelig at røre sig i. Der er ingen snører eller andre detaljer, der virker som en sikkerhedsrisiko. Flyverdragten har YKK-lynlåse, der har fungeret godt.

Flyverdragten er godt tilpasset til at kunne fungere godt i hverdagen, og det mærker man især ved påklædningen. Benene er vide, så det er nemt at få buksebenet ud over støvlen. Elastikken i snelåsen i fodenden er meget god, og flyverdragten er blevet siddende, selvom fodremmene hurtigt gik i stykker. Selv ærmerne har gode åbninger, der gør det let at få en barnehånd igennem med en tyk vintervante på. Mikk-Line Nylon Junior er let og føjelig i designet, lukker ikke kold blæst ind, og slidstyrken er godkendt. Efter en sæsons intens brug har vi se, at den visse steder har mistet lidt farve, og at den er lidt slidt på knæene – men ikke så det har påvirket funktionen. Vandtætheden har der overhovedet ikke været problemer med. Mikk-Line Nylon Junior er en meget veldesignet, varm og god vinterflyverdragt, og kombineret med dens lave pris bliver Nylon Junior det selvfølgelige valg til bedste lavprisflyverdragt 2016.

Testår: 2016 Type: Børneflyverdragt Prisklasse: Lavpris Vandtæthed: 8000 mm Åndeevne: 5000 g/m2/24h Tapede sømme: Ja Tilgængelige størrelser: 92-140 Tilgængelige farver: Ensfarvet og mønstret Tåler maskinvask: Ja Maksimal vasketemperatur: 40 C° Imprægnering: fri fluorerade ämnen Maksimal tørretemperatur i tørreskab: 30 C° Tåler tørretumbling: Nej Tåler tørreskab:ja

2 kommentarer

  • Ja, enig Line – siden er meget langsom. Tager lang tid om at loade.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Fin hjemmesiden. Måske det bare er hos mig, men det går meget langsomt med at søge/komme rundt på siden. Andre der oplever det samme ? Jeg har prøvet både på Apple og HP pc.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag lancerer vi Boogiloo.dk!!!!