Flyverdragt BEDST i test!!

Sådan fejrede vi Almas fødselsdag

img_3220

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Jeg følte mig som verdens vigtigste menneske igår, da Alma sagde at hun hellere ville være sammen med mig alene hele dagen end at have børnehaven på besøg. Hun fik helt lov at bestemme, hvad vi skulle lave og til ingens store overraskelse, så ville hun på kjole shopping lol

Ud over kjole shopping, brugte vi lidt tid derhjemme, hvor hun ville have neglelak på med forskellige farver på hænder og fødder og så tog vi i biografen og så Minions (igen….hun havde jo fået lov at bestemme alt) og til sidst fik hun hevet et par kjoler ned fra hylderne i lyngbycenteret . Frokost stod på chicken nuggets, selvom jeg ihærdigt lokkede med både sushi og pasta….så vandt Burger king sgu den battle.

Det var en meget glad nu 4 årig lille pige, der kørte med i bilen hjem, hvor hun snart blev hentet af sin far. Jeg havde egentlig overvejet at holde en fødselsdags fest for de 2 store med vores voksne venner og deres børn, men jeg synes bare at der sker rigtig meget lige nu, med Michael der er flyttet ud og jeg tror at det bedste er at der kommer lidt ro på. Jeg har arbejdet VIRKELIG meget hen over sommeren og også mere end hvad godt er, så ro og at finde en ny balance i den nye hverdag er 1 prioritet. De føler begge to at de er blevet fejret og er glade, så det er det vigtigste.

img_3308 img_3309 img_3311 img_3310

*ideer til børnefødselsdag

3 kommentarer

 • Trine

  Perfekt fødselsdag lyder det til. At lytte til sit barn er så vigtigt, og det gør du. Du er en suveræn mor 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Sikke en dejlig dejlig fødselsdag du gav hende. Det lyder helt perfekt. 😍 tillykke med hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da også bare som den perfekte fødselsdag! Total prinsesse manér 👍🏻 Tillykke med hende 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyverdragt BEDST i test!!