Børneværelses inspo & ønsker

Hej baby tis lige i den her kop

img_3608

Arthur har været lidt ved siden af sig selv i lidt over en uge, så igår tog jeg ham til lægen bare lige for at få ham tjekket og den søde læge bad mig tage en tisseprøve med….. ok så….så jeg hev bleen af ham og så fik han ellers lov til at rende rundt med bar diller og en mor der rendte rundt efter ham med en plastik kop i 2 timer! Da han skulle sove lur, måtte jeg give ham ble på OG SÅ tissede han selvfølgelig!!! Så jeg måtte indse at det der med at få en baby til at tisse i en kop er et meget besværlig projekt!!

Heldigvis fik jeg så et godt råd om de her små poser, man ligesom “limer” på dillermanden og så opsamler den tissen….men imorges var der kun et par dråber i og resten var ude i bleen hmm. Nu er spørgsmålet så om jeg satte den rigtig på. Er det kun diller, der skal i posen eller er det mon hel pivtøjet?

Nå men vi var ved lægen og hun sagde at han ikke fejlede noget, men vi opdagede så at der LIGE er kommet hul ind til 2 hjørnetænder på samme tid, så det har nok været derfor at han har været lidt pylret. Idag var han som ny igen (sådan er det altid lige når man har været ved lægen ik hehe) og tisseprøven må vi fortsat se om vi kan få styr på.

img_3613

img_3691

10 kommentarer

 • Helen

  Et lille tip, der har virket for mig, når den lille har skullet aflevere urinprøve; af med bleen, vask omkring urinrøret og så -men du er klar med bægeret- starter du føntørreren og blæser varm luft hen over den nederste del af maven og penis (pas på at det ikke bliver for varmt for barnet -hold afstand med fønen). Aner ikke hvorfor de så tisser, men det gør de. Og så er det ellers bare at ‘fange tisset’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Børn mister hurtig interesseren, det er så trist. Kaniner hører til udenfor i store løbegårde, det er synd at have dem indenfor i et lille bur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Ej tissepose, den har jeg ik hørt om 🙈 Da vi skulle aflevere prøve, så bad lægen bare om at presse noget ud af en fyldt ble… kan lige se dig jagte bassen rundt med den kop 😂 Håber du på en eller anden måde, får fanget en stråle 👍🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  En anden gang, så prøv at tage bleen af ham og give ham en kold klud på hovedet.. Det får tit små børn til at tisse 😃😃 så er det bare at være klar til at gribe strålen 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Hej Sarah,

  Er I stadig glæde for jeres kaniner? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ja arthur er, men desværre er de to store blevet bange for hende fordi hun lige napper en gang imellem, selvom det ikke er hårdt…det er faktisk ret vanskeligt. Alma nægter at komme ud af sit værelse, hvis hun er ude…. 🙁 og Albert kravler op på stole og græder…. hvad faen gør man så

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabell

   Det er også det jeg er jeg bange for mine børn (to drenge) vil blive. Synes ellers det er ret sødt med kaniner. Har selv haft to kaniner som bare (10 år gammel), og var super glad for dem.

   Det må være lidt forvirrende for dig når de to store børn er bange for kaninen. Måske burde du enten kun have kaninerne ude i haven indtil børnene ikke er så bange for dem mere, eller også give kaninerne væk eller sælge dem, og så købe nye når børnene bliver ældre ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er det ægerligt at dine børn er blevet bange for jeres kanin! Måske du kunne købe en løbegård kaninen kan være i? Så de måske langsom kan vænne sig til den igen og måske blive glad for den igen?

   Og hvor er det godt Arthur har fået det bedre. Det har nok været den lille tand der har drillet lidt. Nogle børn får ligefrem feber når tænderne bryder frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den skal sættes helt rundt om tissetrolden og kuglerne, så hele molevitten er dernede
  Og så en ble uden på for at holde den på plads.
  Når han har den på om natten ligger tissen jo både i posen men også op omkring der hvor den hæfter så den netop stopper med at hæfte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelses inspo & ønsker