❤️Luksus tøj til luksusbørn❤️

Derfor har jeg været off

img_3761

Hej skønne læsere jeg ved godt det ikke ligner mig at være væk fra bloggen så mange dage i træk, men jeg har haft ungerne i weekenden og jeg har ikke 2 sekunder til at skrive i og mine tanker har været et andet sted. Billedet er fra fredag aften.

Søndag begyndte jeg så at få det dårligt og fik feber. Omkring aftensmads tid rystede jeg af kulde og havde det af H til og lige DER er jeg SÅ glad for at jeg har en aupair!!! Jeg har intet familie, der kan støtte op omkring mig og ungernes far er en meeeget travl mand, så jeg skal klare tingene selv og det gør jeg!! Men shit hvor er det hårdt at være syg med 3 unger. For ikke at tale om al det arbejde jeg har.

Jeg har ikke haft meget overskud, de sidste mange måneder og jeg kan helt ærligt mærke at jeg har sat mig selv i en usund situation. Jeg har haft ALT for meget arbejde. Mit liv har på energi, kærlighed og omsorg kun været ren udgift det sidste år og jeg trænger til at omrokere og omprioritere for ikke at gå ned med stress. Jeg aner endnu ikke, hvad jeg præcis skal ændre i mit liv, men noget skal ske.  Jeg vil ikke se tilbage på mit liv om 15 år og fortryde at jeg ikke havde tid nok til mine børn og havde så travlt at jeg ikke engang kunne tillade mig selv et par nødvendige sygedage. Jeg er så udkørt og træt af at løbe efter et ton af opgaver!! Mine børn og mit helbred er første prioritet….

13 kommentarer

 • Laurent

  Pas godt på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Simonsen

  rigtig god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hvad om M tog sig fri fra sit travle arbejde og passede de unger… det kaldes vel at være far. Du er jo ik enlig mor i den forstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Ingen kritik eller noget. Du skriver at deres far er en meget travl mand, så derfor skal du klare tingene selv. Men tænker at det skal være ligeligt fordelt? Så du også får den tid til at lade op og være den mor, du gerne vil være og at du får tid til at passe på dig selv. Du gør det rigtig godt:-) Men pas nu på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Det lyder virkelig til du er obs på ikke at blive ramt af stress. Jeg har selv været nede med stress og jeg vil lige sige at hvis det først går galt bliver man aldrig sig selv igen. Selvom man kommer ovenpå og begynder med at arbejde ligger det og lurer og der skal ikke meget til at udløse det igen (kroppen husker!!!) Derfor, pas på dig selv. Det ville jeg have gjort hvis jeg vidste konsekvensen af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stort varmt kram til dig! Måske noget yoga / meditation ville gavne dig og din psyke, sådan du gør noget rart, helt for dig selv. Saunagus (gerne 2-3 gus i træk samme dag/aften) kan også anbefales, det giver hvertfald mig en dejlig ro og afslappende følelse i både krop og sind – og optimalt for begge dele ville være du gjorde det en dag børnene er ved far, eller når du har puttet dem for natten (aupair er ved dem) sådan du virkelig kan slappe af i enten det ene eller det andet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  <3 Kæmpe kram til dig. Jeg synes det er synd du skal nå at blive så udbrændt før du mærker det er for meget. MEN det er godt du mærker det nu, for du har nemlig muligheden for at gøre noget ved det.

  Jeg arbejder indenfor et helt andet område end du. Men jeg gik ned i tid, efter en klog kvinde sagde til mig at børn vil hellere gå i genbrugstøj, og være på sommerferie på Falster hvis de har nogle forældre med masser af tid med dem. Det er meget skarpt stillet op, og det behøver jo ik være Genbrug og ferier på Falster som ferie destination… 😉

  Personligt husker jeg selv fra min barndom mest hverdagsminder, ikke ferierne og de materielle goder. Det tænker jeg meget over i dag..

  Jeg arbejder så vi kan få nogle oplevelser, og mine børn får fint nyt tøj 😉 Men jeg arbejder ikke mere end jeg stadig har masser af tid i hverdagen med dem.

  Jeg tror tiden med ens børn er den bedste investering man kan gøre.

  Pas på dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Der har du fat i det helt rigtige! Vi er så gode til at piske os selv op med alle de muligheder og tilbud der ligger foran os hver dag. Men det som du har opnået er virkelig livskvalitet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring. Synes det er godt at du sætter dig selv og din børn først. Og passer på dig selv! Dine læsere kan sagtens vente 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Helt sikkert! Det er vigtigt at passe på sig selv. Ikke mindst som mor til tre børn❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hej Sara L.jeg er ikke lige i din aldersklasse men husker selv det at stå helt alene med ungerne. Ville ønske for dig at du havde en i dit netværk som måske kunne aflaste lidt.Det kan været så mega hårdt at ha nogle skønne unger samtidig med at man jo osse skal passe et godt job🙂 Så pas nu på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Pas på dig selv og dine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Rigtig god bedring 💐

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤️Luksus tøj til luksusbørn❤️