Prøver noget nyt i soveværelset ;)

Lækre skjorter til efteråret

el

Jeg ELSKER skjorter og egentlig året rundt, da skjorter går godt til ALLE slags underdele! Mange af jer kommenterer på, når jeg har blomstret tøj på, så jeg har fundet skjorter både med blomster print og ensfarvet, så der er lidt til enhver smag. Jeg synes ofte at en skjorte giver et langt mere sofistikeret udtryk end en bluse. Jeg fandt alle skjorterne HER 

el2 el3 el4 el5 el6 el8

1 kommentar

  • Hej Sarah Louise
    Jeg elsker at læse din blog og følger med jævnligt! Du har simpelthen en så super fed og inspirerende tøjstil. Jeg bliver derfor nødt til lige at høre, om du selv har købt eller har overvejet at købe en af skjorterne? 🙂
    Hilsen Jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøver noget nyt i soveværelset ;)