Kluns

SÅ lancerer vi min skolinje!!!!!

img_4018

Jubiiiiiii!!!!! Åh hvor jeg har glædet mig til idag!!! Siden december sidste år, har jeg sammen med designeren bag mærket Sapprocher, arbejdet på at designe mine egne sko. Jeg har designet 2 par!! Et par som kan bruges til både hverdag og fest og så en fest støvle/stilet. De kan begge bruges året rundt. Det er mit første eventyr som sko designer og måske ikke mit sidste. Jeg elsker at kreere og skabe og til sidst stå med et færdigt produkt i hånden som man er pave stolt af!

Som mor så jonglerer man mange hatte (og sko). Man skal både passe sit arbejde, sine børn, holde hus og så vil man jo gerne kunne se en lille smule sprød ud på samme tid. Og det er i den ånd at jeg har designet mine støvler og mine stilletter. De er håndlavet med læder fra Italien i højeste kvalitet. Begge støvler har jeg nøje designet og udvalgt det lækreste ægte læder til.

Og endnu en lille overraskelse til mine læsere, så har vi pre-launch hele første uge, hvor skoene kun kan købes på www.sapprocher.com med 20 % rabat og derefter kommer de til fuld pris i udvalgte butikker. I kan finde begge mine sko HER

img_4019

img_4178

img_4026

img_4007 img_4008 img_4009

Hvis du har lyst til at sende billeder af jer selv i mine sko, så send endelig billeder og hashtag #slbysapprocher @SLBySapprocher så kan jeg se, hvor over-mega lækre jer power-quinder er i skoene.

11 kommentarer

 • De sko skal jeg SÅ meget ha på, når jeg skal synge julekoncert, elsker dem 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Sarah Louise – jeg er i gang med at bestille et par af dine super lækre, sprøde støvler, som enhver mor bør forkæle sig selv med. :0) Men men, jeg ville rigtig gerne have en ide af hvordan de er i str. (store/små/ almindelige ). str. Guiden på hjemmesiden siger ikke rigtig noget? Kan du være behjælpelig inden jeg trykker bestil? På forhånd tak for hjælpen. Venlig hilsen Tina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Rigtig lækre støvler men mon de også sælges på Fyn et eller andet sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Fucking halleluja hvor er de fede de cowboystøvler🙌🏻
  Hvad er prisen…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan er de i str? Store, små eller normale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg venter også på svar om hvilke butikker støvlen kan købes i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg synes stilletterne er SÅ fede. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  De er så flotte. Bare øv for mig jeg har så store fødder 😂 Ville ønske flere sko blev lavet i større str. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah Louise.
  Som nævnt tidligere er jeg VILD med dine støvler. Jeg er dog desværre typen der skal prøve dem før køb. Er derfor interesseret i at høre hvilke butikker de kommer i?
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kluns