SÅ lancerer vi min skolinje!!!!!

Nu med nyt hår!

img_4251

Jeg tillod mig selv en dag hos frisøren. Jeg har været syg heeele ugen og besluttede ligesom at NU skulle jeg altså være rask til weekenden!!! Børnefri og med planer om pigemiddag!

Jeg fik fikset bunden og fik mit hår klippet endnu kortere end før. Jeg elsker at lege lidt med frisure og jeg er blevet ret glad for den lyse page. Den er frisk og nem og sofistikeret. Jeg fik en lidt mørkere bund end normalt. Imens farven var i, fiksede de også lige mine negle. De kan nemlig nærmest ALT hos Salon lækker! De tanner, sætter vipper på, sætter hår på, klipper og farver hår, negle og jeg kunne blive ved! Så man kan ligeså godt bare få alt ordnet samme dag, ét sted!!

Efter mit fix, mødtes jeg med et par veninder. Jeg kunne godt mærke at hoste tog til og jeg havde det lidt skidt, men ikke 10 vilde heste kunne holde mig fra at fredagshygge!!! Jeg VILLE fanmer ud og spise!!! Jeg kværner en dobbel ingefærsjuice og får det bare værre. Efter en time må jeg kapitulere og melde ud at jeg må tage hjem og sove! Så kl.19 lå jeg under dynen igen…. imorgen har jeg været syg en hel uge!!! Jeg har selvfølgelig heller ikke sovet særlig meget pga af Arthur, så er det nok også sværere at komme ovenpå igen… øv

Jeg håber lørdag bliver lidt sjovere!! Nå hvad synes i om håret??

img_4252img_4257 img_4253

img_4254img_4256img_4260   img_4255 img_4259

 

20 kommentarer

 • Jannie Birk-Møller

  Du ser simpelthen så frisk og lækker ud med din nye frisure ! 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe H

  Hvor er dit sæt fra? Det er simpelthen på fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg kan heller ikke lide udgroningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fin længde, du kn jo stadig sætte håret op til narrestreger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den der pisgule farve duer altså ikke til dig og slet ikke, når man begynder at kunne ane udvoksningen 😳😳. Alt for dulle-agtigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Super flot hår og flot farve. Synes ikke det passer, det andre skriver, at hårfarven ikke er god til dig. Jeg tror de fleste hårfarver vil klæde dig rigtig fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Flot, men du er nu MEGET smukkere med mørkt hår☺ God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg synes på ingen måde det er dulle agtigt det hår her?? Hvorfor skal lyst hår altid være dulle agtigt med mindre det er kort?
  Det mørke ER rigtig flot til dig, men nu er du lyshåret så synes jeg du skal nyde det, så kan du altid få det mørkere senere, når du er godt træt af dette. Du lever forhåbentlig mange år endnu, så du kan eksperimentere endnu. Frem for aaaltid at have det samme mørke som nogen synes🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Pæn længde, men jeg er ikke fan af det lyse. Det er meget pænere med det mørke. Jeg bryder mig heller ikke om midterskilningen og det lange pandehår. Det er meget tungt og sidder som to tunge gardiner foran dit ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Flot længde – mørkt hår er mere softikeret og er mere klædeligt til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg syntes at længden er rigtig flot – men syntes, som mange andre, at du bør farve dit hår mørkt. Du er simpelthen så smuk med det mørke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Du er bare pænere med det mørke 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Flot klipning og outfit 🙂 Synes dog klart det mørke er flottest til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Flot klipning!! Men farven er altså ikke god – det mørke var så smukt til dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er dit smarte tøj fra? Både sæt og top😊
  God bedring! Har selv kæmpet lidt over en uge, sådan er det, når man ikke får slappet ordentligt af 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mercedes

  Dit hår er så smukt, som altid. Pagen klæder dig helt fantastisk og farven ligeledes. Fedt du prøver forskellige ting. Tror også du vil se flot ud med en endnu kortere page, men et skridt af gangen. God bedring!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er mega smuk 😁 Elsker at du ikke ligner en grå mus 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Længden er super fin, men farven er altså ikke så god. Du er simpelthen så gudesmuk, når du har det mørke hår, og det hvide hår får dig til at se så dulle-agtig ud, og det er du jo på ingen måde. Så frem med det mørke igen, så slipper du også for den konstante udgroning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sabrina Jensen

  Super flot! Synes faktisk godt du kunne gå endnu kortere! Ala khloe kardashian ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angela

   Enig mht. længden, og så glæder jeg mig til du (forhåbentligt) bliver mørkhåret igen 😀 Synes det lyse udvisker dine ansigtstræk og ser… mindre ekslusivt ud til dig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ lancerer vi min skolinje!!!!!