Nu med nyt hår!

Det havde jeg ikke regnet med…

img_4157

Ok det er måske ikke lige verdens flotteste negle, jeg får vist frem på billedet, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at få lavet negle i evigheder. Jeg fik det heldigvis gjort her i weekenden. Arthur og jeg have torsdag alene, så jeg tog ham med på Skodsborg spa til en rigtig hyggelig mor-søn dag. De har så dejligt et spa og jeg havde en klar forventning om at Arthur ligesom de 2 andre, ville eeeelske at komme i vandet. Men tror i så ikke at han går helt i panik, det sekund vi går i vandet. Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor han pludselig reagere sådan. Det er jo godt nok nogle måneder siden at vi har været ude og rejse og bade, så måske har han bare glemt, hvor meget vi badede hver dag. Det var i al fald som om at det var første gang at han var i vand.

Efter en lille æble pause, prøvede jeg igen og jeg blev ved at prøve indtil at han faktisk synes at det var ok. Jeg tog noget legetøj med i vandet og da han fik opmærksomheden over på noget andet, så glemte han alt om det farlige vand. Så turen endte godt. Jeg vil gerne have ham noget oftere derover, så han ikke igen pludselig får vandskræk. Jeg har altid elsket at de store var vilde med vand.

Efter badning så slappede vi af i de store bløde sofaer og drak agurkevand. Det var sindsyg dejligt at få noget tid kun med fokus på ham.

Flere har spurgt indtil forholdene for at tage børn med i spa. Man må kun hvis man har et medlemskab eller bor på hotellet og så er der begrænset adgang, så man må kun imellem 15.30-17.30

img_4353 img_4343 img_4345 img_4347 img_4348 img_4349 img_4350 img_4346 img_4156 img_4351

1 kommentar

  • Malene

    Hvor ser det hyggeligt ud:-)
    Hvor har du købt din badedragt henne? Jeg har virkelig svært ved at finde en fin badedragt uden stropper 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med nyt hår!