Vi kan sgu lige orke det

Om at blive løjet om på national tv

img_4979

Sådanne beskeder får jeg pga. at min tidligere veninde, lyver om mig på tv…. skønt ik!

Nå… ja nu bliver det rigtig barnligt….Jeg har haft det meget frem og tilbage omkring det her drama med Gunnvør som iøvrigt udelukkende er skabt af Gunnvør selv. Jeg havde nok regnet med at folk selv kunne ligge 2 og 2 sammen, men det er ikke tilfældet og jeg bliver sgu så træt i hovedet af at se på, hvordan en jeg troede, jeg kendte, blive ved at koge suppe på ingenting og lyve om mig på tv.

Gunnvør siger direkte til de andre piger at hun har fortalt mig ting i fortrolighed som jeg har skrevet om på min blog. Det er løgn.

Hun siger at jeg har skrevet om hende og Oliver mange gange. Det er også løgn. Jeg har skrevet om Oliver 1 gang for 2 år tilbage. Og så har jeg sidenhen refereret til det ene indlæg, da tv3 valgte at tage min holdning til hans officielle opførsel op.

Og hele Gunnvørs skuespil omkring, hvor træt af det hun er at jeg har skrevet om Oliver dengang er også løgn!! Hun var VILD med det og roste det og roste mig!!!

Det eneste der stemmer er, at jeg skrev at det var hårdt at se ens veninde blive ydmyget og det fjernede jeg med det samme, da hun bad om det. Og vi aftalte at vi ikke ville have det på tv, da vi begge synes at det var privat. Dvs. hun så går bag om ryggen på mig og snakker om det på tv og tvinger mig til at tale om det.

Derud over finder jeg det yderst interessant at Oliver er så sur…. kort efter sæson 1 får jeg en meget sød besked fra ham, hvor han roser mig og sviner Gunnvør til.

Jeg står stadig 100% ved mit ENE indlæg om Oliver for 2 år siden, hvor alt tog udgangspunkt i hans offentlige udskejelser som bød på narko, mistet kørekort, halvnøgen kyssende med random piger i bladene og dengang nævnte jeg ikke engang Gunnvør.

Så ja nu er jeg ved at være træt af at få lort kørt af på mig og at de direkte lyver på tv om mig og degraderer min karakter til ingenting, det er over grænsen. Nu må man vidst ikke offentliggøre andres mails, men hvis Gunnvør og Oliver ikke lyver, så kan de jo give mig lov til at offentliggøre deres korrespondance med mig??? En undskyldning fra Gunnvør kunne også være på sin plads.

Opsumering: Jeg skrev 1 indlæg for 2 år siden om Oliver fra et offentligt perspektiv og uden private informationer og Gunnvør synes det var fedt skrevet og 100% rigtig og hun sagde tak for det. Nu er de kærester igen og så er jeg pludselig et kæmpe svin.

Og Jannie siger hvad der skal til for at skabe splid og drama.

Jeg håber at folk ligger mærke til, hvem der EGENTLIG påstår alle mulige ting om andre i denne serie. Og hvem der egentlig skaber drama. Hvis i ikke selv ser det eller hører det, så er det sikkert ikke sket.

Så nu vil jeg vente på en tilladelse fra Gunnvør om at jeg må vise folk hendes VIRKELIGE respons på mit ene indlæg. Det sker nok ikke, for det ville være SÅ pinligt. Jeg er pisse sur og såret over at blive smidt under bussen på den her måde og jeg fortjener at i skal kende sandheden.

92 kommentarer

 • Jeanette

  Er de kærester igen????
  Har hun ik lige lavet en bog, der handler om at bryde netop det mande mønster…hmmm….
  Udover det synes jeg, som seer af programmet, ik det kræver nye batterier i lommeregneren at regne ud hvad der stinker af roser eller røv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes jo situationen er ærgelig, nå det så er sagt. Så synes jeg du kan være godt stolt af dig selv. Gunnvør og oliver er jo ikke kendt for noget andet end dramaet i deres liv. At de andre konstant hopper med på jannies bølge om at lave drama er jo deres hovedpine, nyd dit liv og dine skønne børn. Du er så sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzanna

  Den eneste årsag til jeg læste om Oliver var grundet dit blog indlæg som vist nok Ekstrabladet valgte at kommentere, indtil da var Gunnvør helt ukendt for mig bortset fra lidt mediebilleder hist og pist.

  Var det ikke for dig, tvivler jeg på hendes rolle i søgelyset og serien.
  Bag hendes offerrolle som jeg faktisk husker hun nød medieopmærksomhed på, er hendes rolle helt uinteressant bortset fra hendes evne til at skabe sympati hos hendes nye veninder, hvordan skulle hun ellers holde sig fangende på TV?

  Og mon ikke Oliver og Gunnvør ønsker deres selvskabte drama kørende for flammen hos de 2 personer er for længst pustet ud, og her skaber DU tændstikken og lidt mere opmærksomhed til deres udbrændte mål.

  Det skal DU roses for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte

  Hej Sarah. . Det er den samme gamle historie om igen med Oliver og Gunver. Når engang de er blevet godt uvenner igen og sviner hinanden til, så dur du nok igen.. kvalmende.. Gunver spiller helligheden selv og “hader alt det der drama” brææææk !!!!! Der er sgu nok en grund til at Olivers mor ikke kan fordrage hende.. hold hovedet højt sarah, det er og har altid været den der sagde tingene som de var, det gik ud over.. desværre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er nysgerrig på, om I selv er tilfredse med den måde programmet fremstår? Programmet vil gerne sige, at I allesammen er så tætte og gode veninder, men så er der drama og bagtalen i alle afsnit. Er det noget som Tv3 forsøger at få frem I jer, eller er handlingsforløbet i afsnittene jer selv?
  Fx var jeg ret overrasket over at du, Sarah Louise inviterede Amalie og Janni til din fødselsdag, men ikke Gunnvør? Ja, du virker bare slet ikke lige som typen der godt kan lide at brygge suppe på sladder og intriger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvorfor tror du Gunnvør ikke var inviteret? Hun havde lige født jo… at køre 2 timer til en fest uden baby havde hun ikke lyst til. Fuldt forståeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det var også en antagelse, mest fordi jeg læste i dette blogindlæg at hun er en tidligere veninde nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irma

  I bund og grund handler det vel bare om, hvor fake eller ærlig man er som veninde. I plastre alle et smil på og råber “heeej skat, hvor ser du godt ud, bla bla bla”, men hvor meget snak og sladder forgår der ikke lige “bagved scenen”, så at sige. Selvfølgelig sælger drama og splid mere, og tiltrækker seer, meeeen i alle opsøger drama i en vis grad – DOG er du den eneste der er ærlig, og det er der det bider dig i r*ven. Sorry to say – du ved det nok også selv. Du har fortalt sandheden om Oliver og fået et klap på skulderen af Gunnvør, da hun havde brug for det, hun ikke selv kunne sige om ham – og hvad så nu? Du står med lorten.. og for hvad?? Nothing.

  Din ærlige side bringer dig i flere problemer end det gavner dig – og det er sørgeligt, fordi der er brug for flere ærlige veninder i denne verden..

  Hold dig væk fra dramaet – og som Oliver siger, om der så går ild i de 2, så ik’ pis på dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Det er jo gammeldags kendt, at man ikke skal hoppe med på vognen og nedgøre andres kærester.
  Uanset om de selv er med. Det vender ALTID og så sidder man der.
  Når det er sagt, så skal den ting bare dø nu. Du har sagt undskyld og Gunnvør må også komme videre. I må lave en aftale om ikke at tale om hinandens kærester/børn whatever.
  Du kan ikke holde noget privat, som du har skrevet på din blog. Men du kan lade det passere dig fra nu af. Du kender sandheden. Gunnvør også når i har fået snakket. Og så må TV3 også fatte den. Hold nu op de elsker den historie, fordi den skaber splid og drama. Lad være med at hoppe med på den og lad være med at diskutere med de andre om den – i graver bare et dybere hul.
  Du er god nok, selvom du altså sladrer. Du har en mening om alt, og det du siger om andre, kan ofte virkelig sårende. Det må du stå ved.
  Og hav nok i dig selv! Hold dig uden for dramaet næte gang der sker noget, og lad være med at hoppe på fordømmervognen. Du har et dejligt liv og nogle skønne børn. Husk at være rollemodel for dem – hele tiden.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Altså, måske der heller ikke er grund til, at koge mere suppe på den i sæson 2 også. Fint nok, at det her “drama” var med i sæson 1 og så kom vi alle videre…
  Selfølgelig skal der været ét eller andet drama, for ellers eksisterede Forsidefruer ikke, men jeg forstår udemærket din frustration over, at den bliver taget op igen, eftersom det jo er et år siden, “vi” sidst havde den oppe og vende 🙂 Og fa programmet er fra i sommer, forstår jeg ikke at I endnu ikke har fået talt ud – men Gunnvør er, som hun også selv påpeger – en anelse konflikt sky. Kalenderen siger oktober og forstår ikke, at Gunnvør ikke lader den ligge her, hvis ikke hun har tænkt sig at rede trådene ud alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Forstår 100% dit behov for at forsvare dig – men det er slet ikke nødvendigt. I virkeligheden er det sjovt at se Forside Fruer, for hvor du er den eneste, der rent faktisk knokler røven ud af bukserne, for at stable dit eget på benene, går de andre fruer på besøg hos hinanden for at sladre om dig.

  Du kalder en spade for en spade, og det har du aldrig benægtet, og i modsætning til de andre gimber har du rent faktisk noget at have det i.

  Respekt til dig – og håber ikke, at du lader dig påvirke af de intrigante, teatralske gæs.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Gunvør og Oliver har været pinlige fra day one, da det er så tydeligt, at mediernes opmærksomhed er vigtigere end alt andet. Er ked af, at du også bliver brugt som brænde på Gunvørs “medie bål” – men hun vil bare se det brænde så stort som muligt – koste hvad det vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg tror på dig Sarah, men hvad er nu det her? Nu kan alle, inklusiv dig, få frit slag i kommentarene til at nedgøre Gunvør og Oliver – og på den måde bliver deres forhold et samtaleemne på din blog. Jeg synes det er en liiille smule barnligt, at du har behov for at høre hvor meget ret du har.
  Fint du fortæller bloggen om din side af historien, men synes kommentarfeltet sagtens kunne være slået fra. Nu fik jeg så mulighed for at skrive dette, men det havde ikke været nødvendigt, hvis der ikke blev skabt drama og nedgørelse af Gunvør og Oliver i kommentarfeltet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Tror vi alle kender et par som Gunnvør og Oliver. Hver gang de er uvenner er man god nok og når de så finder sammen igen, så bliver man syndebukken, fordi man tog parti i konflikten. Så bare rolig. Det er nemt for os andre, at se hvad der virkelig sker. Og Janni? Ja hun gør alt for, at konflikten skal tages frem på tv konstant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.

  Først … håber du nyder ferien med lillemanden.

  Du må da skrive lige hvad du har lyst til på din blog, Jeg er helt sikke på at hvis en veninde specifikt bad dig holde tæt om noget ville du gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hun behøver ikke bede mig om at lade være. Jeg har masser af ret kendte veninder og skriver aldrig om nogen. Skriver generelt ikke om andres privatliv, medmindre de specifikt beder mig om at gøre det. Det med Oliver var en observation fra et offentlig perspektiv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Otto Nadolny

  Du skal da have stort tak for at danne en smule modvægt mod alt det kritikløse savleri over manden. Det er jo ikke til at holde ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anesa

  Vend lige situationen om; Gunvor skriver om dig og Michaels forhold, som formentlig heller ikke er supersundt, eftersom du to gange stopper forholdet med ham (efter I har fået 3 børn)….er det ikke lidt det samme- og ville du ikke blive pissed?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hør her… læser du hvad jeg skriver? Hun var jo netop IKKE pissed!!! Hun var GLAD for indlægget. Men NU 2 år efter vender hun (på tv) og mine anskuelser var udelukket baseret på offentlig optræden og intet privat. Og nej jeg ville blive glad, hvis nogen fortalte min ex at han opførte sig urimeligt og gerne offentligt nu alle hans flotte forsider er offentlige og skabe noget modvægt. Og nu kunne min ex så aldrig finde på at opføre sig som Oliver. Og være på forsiden med nye damer og stoffer og slåskampe kommer aldrig til at ske. Din kritik forholder sig ikke til den egentlige problemstilling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Karma rammer folk der ikke behandler andre pænt, så bare rolig hun skal nok blive ramt….
  …nej vent, mon ik det netop er karma der har ramt hende hårdt ved at give hende 3 børn med ham 😉

  Jeg husker dit indlæg om ham, jeg husker at jeg var 100% enig – Han sejler undt og har ik styr på særlig meget….

  Hun sladre for at rykke fokus fra det falske forhold….

  Noget helt andet og nok lige så uinteressant som Gunnvør/Oliver-gate, så er jeg VIRKELIG træt af hende Janni, shit en tom dåse med skinger munddiarre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Har aldrig tidligere blandet mig i den slags, men MÅ bare kommentere, da jeg virkelig føler med dig! Gunnvør har tilsyneladende et meget stort behov for at fremstå som godheden selv og politisk korrekt i medierne pt.. Hun siger, at hun tager afstand fra drama, men på mig virker hun utrolig intrigant. Hun er skiftevis uvenner med sin kæreste, sin svigermor og veninder. Hun siger hun har et ønske om at være privat og ikke ønsker at komme så meget i medierne. Alligevel har hun en åben Instagram og deltager nu i et vaskeægte realityprogram. Ikke noget ondt om det, men jeg tror egentlig at Gunnvør har et enormt stort behov for opmærksomhed – og det er måske det hun misunder dig??. Jeg synes det er trist, når folk ikke bare kan stå ved hvem de er og sige “JA, jeg kan godt li opmærksomhed, JA jeg har dummet mig på de og de områder.” Det ville være meget mere ægte. Det er også derfor at jeg meget bedre kan li, at se dig på tv, da du står ved den du er på godt og ondt. Du er meget mere “what you see is what you get”. Vær stolt af det! Mht. dit oplæg om Oliver, så opfattede jeg det også som et forsøg på støtte en god veninde. Jeg har kun bemærket at du har skrevet det ene oplæg, så ja, jeg undrer mig når Gunnvør hentyder til at det er sket flere gange!! Hvis hun er så privat en person og ikke ønsker drama, så burde hun da netop ikke dele jeres konflikt med de andre piger. På mig virker hun både falsk og modsigende. Stort knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sara.
  Jeg har fulgt dig længe, og kan lide din blog, din karriere og din åbenhed. Dog forstår jeg simpelthen ikke du kunne få dig selv til at skrive offentligt om din venindes tripel-eks. Eller hvad han var/er! Hvis han blot Var en eks, så herregud. Men der er fælles BØRN. Børn som senere kan finde det og se hvad mors veninde synes om deres far. Det må gøre ondt i deres små hjerter – også selvom han ikke har opført sig smagfuldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det jeg skrev er jo intet i forhold til alle de forsider Oliver selv har forårsaget og det var netop det der var pointen. Han er far og opfører sig sådan og børnene ser det. Det er kun godt i min optik at de oplever at nogle IKKE synes at det er ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg er helt enig. Han fucker meget op for sig selv, – og familie! – men derfor er han stadig deres far, og hvis det var min far vil det gøre mig endnu mere ulykkelig indeni at folk jeg kender offentlig skriver og sætter endnu mere fokus på de sider af ham. Er helt med på det er konsekvenserne af hans handlinger, men derfor bør de kære små stadig beskyttes bedst muligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Uhhh heldigvis har vi o DK ytringsfrihed og må derfor sige lige nøjagtig Hvad der passer en!

  Desuden synes jeg at du Sarah i dette tilfælde har været en fantastisk veninde. Du advarede Gunvor om klovnen ( Oliver). Ja jeg kender ham ikke men tænker ikke de kulørte billeder lyver….

  Den eneste der er en taber her er Gunvor og hvor er det synd for hende…
  Hold du bare hovedet højt.

  Knus fra
  Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natha

  Hm’ uanset om det var i god mening, så burde du ikke have blandet dig, og slet ikke ha’ skrevet/sagt negativt om din venindes mand – det er ikke iorden.
  TV3 kan klippe det sammen, så det hele fremstår værre end det er, men du burde ha’ tænkt lidt længere end dét.
  Du har jo sagt negativt om Oliver samt andre – og det kan du ikke løbe udenom.
  Stå ved din handling, og sig undskyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Lol gu vil jeg da ej. Jeg mener det stadig og jeg forholder mig nogle gange til hvad jeg møder i offentligheden på min blog. Sådan er det. Men det giver ikke folk ret til at lyve om en.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natha

   Det kan da godt være du mente det, og stadig gøre, men det gør dig ikke til et bedre menneske, at sårer andre..
   jeg ville da blive rasende hvis mine veninder lavede et opslag om min kæreste, og snakkede grimt om ham på TV.
   – du har ret i, at de ikke skal lyve – det er lavt, og der burde en undskyldning også være på sin ret Sarah.
   Men du er gået over stregen – eller det er i alle.
   Det er ikke blå stue, i er voksne mennesker.
   Det burde jo ikke være rigtigt.
   Synes du skulle vise dig som den voksne som du ivrigt prøver at fremstå som, også indrømme du gik over stregen og undskylde.
   Du får jo enten en tilbage eller ej, men så har du vist dig som et voksent menneske og kan stå ved din fejl.
   Hvad kan der ske ved det? – at du bliver dét større, og dét bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg er såååå enig her… “børnehaven på forsiden” burde programmet hede istedet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Der er virkelig gået børnehave i den for Jer to • SÅ pinligt for Jer begge, hvorfor dog synke på det her niveau, og skrive sådan et indlæg. Sådan noget som det her indlæg og det der bliver sagt fra Jer begge, er med til at give kvindekønnet et slag tilbage • sladder og mobning fra Jer begge. PINLIGT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Sarah Louise
  Jeg synes du er en sød og ærlig pige
  Fuck de madammer og alle de tumper som skrive åndssvage kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Larsen

  Karma, har du hørt om det???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Aaarh ok så fordi jeg sagde min ærlige opfattelse af nogle og det ikke liiige var en positiv opfattelse og jeg var ærlig omkring det…. så må man lyve om mig? Den regel kendte jeg ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jamen Sarah der er forskel på at være ærlig og være ondskabsfuld ærlig. Du svinede dem til egentlig uden at kende dem? Ja både til deres ansigt men såmen også til interview hvor de filmede jer. Og det er det der rammer dig nu i sæson to. Du skriver jeg troede alle vi kommet videre efter sæson 1 men efter alt hvad du sagde kan man da ikke glemme. Direkte mobning. Og som du sagde til Amalie jeg har det indtryk af dig som hele dk har (virkelig ondt sagt) jamen så har mange i dk et bestemt indtryk af dig. Og ja msnge spørger hvorfor medvirke? Fordi du får penge for det, lad os være ærlige her…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah Louise 🙂
  den havde jeg godt regnet ud da jeg så programmet, for jeg kan faktisk godt huske det omtalte blogindlæg. Det er godt nok ærgerligt at du bliver fremstillet på den måde. Jeg synes stadig du er fantastisk !
  Vh maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Shit hvor er Janni led og intrigant – hun er lige til at lukke op og skide i.
  Håber ikke du vælger at deltage, hvis der kommer flere sæsoner – det virker useriøst for en forretningeskvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Ignorer hende og gå ikke ned på det niveau. Ved godt det er svært når man føler sig ramt, og endnu mere svært når det drejer sig om nogen man anså for at være en ven. Men siden din ex-veninde lever af opmærksomhed og sin offerrolle, så lad dog den lille parasit være. Bare lad hende gå til i det rod og hold dig ude af det.
  Forhold dig logisk til det og ikke emotionelt. Kom nu. Du er da klogere end det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Forside Fruer er vel et program bygget på lidt overflade og drama, eller….
  Jeg tager ikke det hele så tungt, jeg troede I kørte spil for galleriet, men kan forstå, at du føler dig “snydt”.
  I så fald vil jeg fortælle om min erfaring her i livet.
  Jeg har altid støttet og hjulpet andre og da jeg kom ud for en arbejdsulykke blev jeg pludselig svinet til og trampet på.
  Selv for nylig fik jeg af vide, at nogen vi kender at konen er alvorligt syg med kræft. Fordi jeg har mistet stort set hele min familie til kræften og fordi min egen datter har været ved at dø fra min flere gange pga. hendes leukæmi, ja så tilbød jeg konen min hjælp og støtte, så hun komme holde sengen og kæmpe mod sin kræft.
  Men hold da op en skideballe jeg fik og jeg skulle åbenbart slet ikke blande mig.
  Ups, og jeg gjorde det af hjertet og i en god mening.
  Jeg trak straks mine følehorn til mig.
  Så kan mennesker klare sig selv.
  Hvis du i sin tid skrev som du siger fordi du i virkeligheden var ked af det på din venindes vegne, så er det selvfølgelig trist hun opfattede det anderledes.
  Enten må I have en alvorssnak ellers må du overveje at trække dine følehorn til dig.
  Dette var min holdning, ikke at jeg giver den ene eller anden ret, for jeg ved intet om hvad der er virkeligheden, men jeg ved hvordan jeg selv har oplevet og følt i livet.
  Knus og tanker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ærligt, så synes jeg ikke du skal være med i sådanne programmer. De vil aldrig vise ens bedste side. Det er ren underholdning og seerantal der tænkes på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hej Sarah.. Tak for din ærlige facon 🙂 Må nok indrømme at dig og Jackie er de eneste fra det program, der fremstår intelligente og ikke mindst “classy”! Fortsæt som du gør, du virker som en dejlig pige og en fantastisk mor. Tak fordi vi må følge dig – du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Hej Sarah Louise 🙂
  Jeg har et spørgsmål til dig.

  Der er ingen der fortjener at blive svinet til på den måde, som i den SMS øverst i dit blogindlæg viser.
  & Ja, vi herhjemme bag skærmene ser det, som TV3 vælger at vi skal se..

  MEN..
  Hvis du ikke “opføre” dig som det fremstår i programmet, så er mit spørgsmål:
  Hvorfor lader du dem fremstille og udstille dig på den måde?

  For hold nu op, som programmet “Forside Fruer” fremstiller det, så er du virkelig strid?

  Vh Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Det korte af det lange er vel bare, at Oliver ikke engang ville pisse på dig – om der så var ild i dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Seriously hvem kender eller følger Oliver og Gunnvørs liv. Hun elskerrrrr drama og elsker at verden snakker om hende. Og Sarah du hat desværre opfyldt hendes ønske. Lad være at gøre hende berømt. Du er dk’s bedste blogger og mest internationale ift. andre bloggers. Hvorfor skulle du skrive om hende og give hende mere opmærksomhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Sarah.

  Hvis Gunnvør ikke kan li at være i pressen, hvorfor i alverden stiller hun så op i et tv-progran???. Bliv ved med at være hvordan du er, og det er vel stadig lovligt at sige sin mening….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillia Johannsen

  Du er SÅ sej 👍 Dig og Jackie er de eneste 2 der er noget værd i forsidefruerne! Gunvor sidder som en anden 2 årig og har attituden – hvor er det bare synd for mig – agtig SAMTIDIG med hun sviner dig til bag din ryg og når du så er tilstede siger hun ik en dyt. Har 0 respekt for hende der og de andre sladre tanter. Vær stolt af dig selv og den du er 👍🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg kan godt forstå, at man bliver skuffet, hvis man har en mailkorrespondance med, hvad med betragter som en veninde, og hun så på et senere tidspunkt “stikker” en i ryggen. Jeg kender hverken Gunnvør, Oliver eller dig – men et godt råd er måske nok at holde meget lav profil, hvis 2 man kender går fra hinanden. Det er sødt af dig at bakke din veninde op, men nøjes dog med at holde det internt, det vil sige ikke at blande offentligheden ind i det.

  Jeg har kun set ganske lidt af Forsidefruer, da jeg af og til læser din blog og jeg kan også rigtig godt lidt Jackie Navarro, men jeg må sige, at jeg synes, det minder lidt om en “børnehave”. Håber ikke du bliver stødt over det, fordi jeg elsker din blog om dit liv og om dine søde børn, og det kan godt være at det er fordi jeg ikke kommer i de kredse, hvor du gør, men det virker lidt opstyltet og intriger-agtigt.
  Når det er sagt, så er der jo rigtig mange som før dig er blevet skuffet over, hvordan et program bliver klippet sammen – – det skal jo sælge for f….. ! Og lige nu sælger det rigtig godt, Gunnvør siger en masse skidt om dig og du bliver mega såret/sur og så kan der komme en masse artikler ud af det – også for pressen. Det sælger BIG TIME.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah, godt at du siger fra. Håber du for fremtiden ikke vil stille op i sådan en gang bræk mere, ligemeget hvor mange penge du så får for det. Det er sgu ikke det værd.. Tænk på hvor meget tankemylder og sårede følelser du kan undgå ved at være med i næste sæson..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Godt du siger fra 🙂
  TV3 Redigerer vel deres tv til eventyr og drama, da de eventyriske talrækker ikke er til at arbejde med, må det i stedet være noget ala the good, the bad and the ugly 😂❤️❤️❤️
  Jeg tror du er udsat da du er mest ærlig – men Hey det er bedre en bad and ugly.
  Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MHC

  Jeg tænker om det er tilladt at du offentliggører en privat besked????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja der er jo hverken navn eller ansigt på. Og indholdet handler kun om mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MHC

   Altså den besked ser ellers meget privat ud og omhandler da ikke kun dig. Hvad vil du opnå med at “hænge” en person ud offentligt på den måde? Det er da strafbart så vidt jeg ved

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hmmm, ærlig talt… Når man kan få sig selv til at skrive en sms, som personen har gjort så SKAL man da hænges ud. Der er hverken billede eller navn på, så det på ingen måde strafbart!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eno

   haha ja men jeg tror næppe der er nogen der stikker fingeren i vejret og siger ‘hej, den besked har jeg sendt’ – for det er da SÅ pinligt som voksen menneske at sende sådan en sms. Det kan sgu ikke tages alvorligt.
   Jeg syntes det er helt ok at ‘hænge en person ud offentligt’ på den måde, og afsenderen burde måske tænke over om SL vil anmelde sådan en sms!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Men hun hænger jo netop ikke personen ud? Man kan jo ikke se, hvem det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MHC

   Men det er stadig en privat korrespondance

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Men det gør det ikke ulovligt at offentliggøre. Så længe personen ikke kan identificeres overtræder hun ikke nogen lov – måske tossen som har skrevet det føler sig “afsløret” men Sarah skylder vel næppe personen noget efter det sprogbrug.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Jeg synes nu heller ikke det er særlig synd for en person, der taler så grimt til et andet menneske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MHC

   Hvis personen der har sendt den private besked føler sig krænket ved at se den offentliggjort, så kan Sarah-Louise faktisk godt risikere at blive dømt for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   og hvad hvis Sarah Louise følger sig krænket over at modtage sådan en besked?!?! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hmm.. det er ikke strafbart at vise den besked, uden billede eller navn. Men hvis det fortsætter så ville jeg melde sådanne beskeder til politiet, da det er chikane og det er til gengæld strafbart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Sarah
  Jeg må ærligt sige, at på tv virker du ikke som den rareste person at være i selskab med? men du virker ikke dum, så jeg er sikker på at du også selv kan se, at der måske er en ting eller to du skal ændre lidt.. Når det så er sagt så syntes jeg bestemt ikke at det er okay, at de andre piger rotter sig sammen mod dig. Det er jo direkte gruppe mobning på åben skærm. Jeg har selv prøvet at ha en tæt veninde som også havde en kæreste jeg ikke kunne døje!! Og jeg havde det ligesom dig, jeg syntes det var så syndt for min veninde at hun skulle være sammen med sådan en idiot.. for hun fortjente jo meget bedre. Det er blot, af alt den veninde kærlighed man har til sin nære veninde at man blander sig. MEN det endte i mit tilfælde også kun med mange års drama. Så mit råd til dig. Accepter din veninders kærester også selvom de er idioter. Det er din veninde der skal leve med ham og i din alder er man voksen nok til at ta ansvar for sit eget liv.. 😊 Og så husk når du vælger at være på tv og en offentlig person så vil der altid være chance for at få nogle grimme beskeder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Oddset -der er så meget kvinder ikke forstår !
  Kvinder – der er så meget Janni ikke forstår 😏
  Syntes du er så meget mere end nogen af de andre kvinder i det program. Hæv dig over deres fnidder-fnadder, og vær tro mod dig selv.
  Find sindsro til at acceptere hvad du ikke kan ændre ….. mod til at ændre det du kan , og visdom til at se forskellen 🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg synes du er helt fantastisk. Jeg bed mærke i, at du vidst blev kalde giftig af en af de andre deltagere? 😂 jeg synes netop at du er der modsatte ved at stå ved din mening, og rummer den ærlighed du gør. Jeg er kæmpe fan af dig, og dine holdninger- og jeg håber alt det bedste for dig, du har trods alt kæmpet for at nå dertil hvor du er nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har fulgt dig siden før du fik Albert❤️ Så jeg har haft en følelse af, at jeg vidste præcis hvem du var som person.
  Men én ting er sikkert, den Sarah Louise jeg har fulgt rigtig længe – er ikke den samme som der bliver vist på tv 😓

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm men bare fordi man ser mig på tv eller læser min blog, så kender man mig jo ikke❤️ Man får brudstykker af mit liv. Bloggen er ægte, det er tv ikke, men selv på bloggen er virkeligheden jo meget andet og mere🙏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej Sarah. Ærligt, så forstår jeg bare ikke hvorfor du medvirker i sådan en program. Det er jo drama med drama på. Det er vel konceptet? Du har gang i så mange andre ting med sko, børnetøj, blog osv. så forstår ikke hvorfor du i første omgang tænker, at sådan et program vil være en god ide?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Kære søde og smukke Sarah-Louise.
  Jeg måtte bare skrive til dig – jeg plejer som sådan ikke, at kommenter på dine oplæg; men jeg har faktisk læst med, fra før du blev mor!
  Åh, Det gjorde så ondt, at se det første afsnit af ‘forside fruer’ – jeg tænkte meget på dig, under det afsnit… Jeg så så afsnit 2, og der måtte jeg slukke halvvejs. De kan simpelthen ikke, være deres opførelse bekendt! Voksne kvinder….
  Og jeg troede alt det, med Oliver var et overstået kapitel, fra sidste sæson?!
  Kan godt forstå, du er så piv skuffet; bare husk på, vi er nogle der ved bedre, og “kender” dig bedre, end at hoppe med på den! Hold nu kæft, hvor ville jeg bare gerne, kunne hoppe ind i det tv, og give dig et kram; altså, vil også gerne give dig et kram, sådan uden om tv’et. Haha 😉
  Du er bedre end det der! Du gør det bare pisse godt; som mor, som veninde, som menneske – husk det!
  Knus og kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Set udefra er det jo meget tydeligt at se at Janni bare prøver at skabe ballade for hendes ejen fornøjelses skyld. Jeg har stor respekt for at du prøver at holde problemet mellem dig og Gunnvør privat, da det jo sådan set ikke kommer de andre piger ved. At Gunnvør så synes det er okay at snakke om episoden og bagtale dig når du ikke er der, fortæller jo mere om hendes karakter end din ❤️ Hold hovedet højt. Set udefra af en læser der har fulgt dig i mange år, er du en fantastisk mor og en ligeså fantastisk veninde og business woman!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Nøj hvor de elsker drama nogle af de tøser, sidder tit og bliver sur på dine vegne. Og når de kommer med kommentarer som “hun er helt sød i dag” eller noget i den dur – som om du er et forfærdeligt menneske! Det er simpelthen så tarveligt!
  Jeg er vildt med din ærlighed og med at du er så ligetil Sarah.
  Nyd din ferie og skønne Arthur, vi er heldigvis mange der godt kan lægge to og to sammen og tage højde for redigering osv. 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt du skrev det indlæg for 2 år siden. Du skrev blot hvad alle andre tænker. Tror nogle af de andre har en virkelig dårlig smag i munden og er flove over at opføre sig sådan på tv. De kan åbenbart ikke tilbyde programmet andet end bagtalelse og ligegyldigt drama. Men hellere dårlig omtale end ingen omtale. Jeg hader når voksne kvinder laver drama og bagtaler. Havde håbet at programmet mere fulgte jer som mødre, jeres karrierer osv. Hvordan I fik hverdagen til at hænge sammen med små børn osv på godt og ondt. Tænker på om Amalie, Jannie og Gønvør virkelig er så ubehagelige i virkeligheden eller om de bare spiller en rolle på tv? Måske bliver de betalt virkelig godt af tv3′ for at opføre sig dårligt. Jeg ville holde mig langt fra dem og omgive mig med søde mennesker, som kun vil mig det godt. Nogle som bringer glæde ind i ens liv. Det må være enormt trættende at skulle igennem alt det her latterlige ligegyldige pladder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Lad det nu lægge manner!
  Det for barnligt, inderst inde elsker i jo hinanden, gør i ikke?, så hvorfor skal en konflikt ødelægge hele jeres venskab. Du skrev om Oliver JA. Gunnvør har måske løget JA. Hvorfor ikke bare starte på ny, og sige fuck det. En lille wupser fra os begge, undskyld og undskyld osv.
  I ER VOKSNE OKAY.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Havde faktisk respekt for, at du trods massive bagvaskelser på tv ikke havde nævnt forsidefruer med et ord på din blog.
  Din og Gunnvors konflikt bør være mellem jer…den kommer ikke andre ved, som du selv fastholder i programmet.
  Husk at vær tro mod dig selv og dine egne principper…og lad andre om mudderkastningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi alle har en grænse! Nok kan sgu også være nok. Jeg vil sige,at den måde du bliver udstillet på i TV,slet ikke er den Sarah Louise,som jeg mødte på Toldboden i sommers. Mit indtryk var,at du var venlig og høflig. Så jeg er forvirret over Forsidefruerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sarah kom over det og går vider. Du tog også fejl at skrive om Oliver. Du må acceptere det, du vil heller ik ha det godt hvis nogen skriver om din x. Du skulle aldrig ha lavet den serie Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hmmm… Jeg synes slet ikke det var en fejl at skrive om Oliver. Hvis min veninde havde taget den ret så uheldige beslutning at få børn med netop ham og han så opførte sig sådan, som Oliver nu engang gør, så havde jeg nok gjort det samme. Temmelig uheldig opførsel af en desværre alt for “voksen” mand. Hånden på hjertet, hvem havde ikke forsvaret sin veninde i en lignende situation?! Det er da synd for hende, om hun kan lide medfølelsen eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Forsidefrue ville jo ikke have noget indhold hvis ikke du var med. Selv når du ikke er til stede er programmet centreret om dig, for ellers er der jo intet at lave tv ud fra! 😘
  Nyd din ferie 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  Du burde ikke skulle forsvare dig selv 💜

  – elsker at følge dig, du er en stærk og selvstændig kvinde ! Virkelig et forbillede for mig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortil2

  Kæreste Sarah

  Hvor er det skønt at du ENDELIG får sat tingene på plads. Os trofaste følgere ved at du blot skrev det indlæg om Oliver for 2 år siden, for at forsvare din dengang daværende veninde. Bliver simpelthen så ked af at se hvordan de koger suppe på dig hele tiden. For mig virker du som en der vil gå igennem ild og vand for dem du har nærmest, desværre er det ikke altid gengældt. Forbliv den kærlige omsorgsfulde veninde du er og husk fremadrettet, at de mennesker der skal være i dit liv, skal gøre sig fortjent til det.

  Jeg vil ønske dig alt det bedste i fremtiden 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja jeg vil gøre alt for dem jeg holder af. Jeg har heldigvis rigtig mange gode venner og omgangskreds som kender mig❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mortil2

   Og de er heldige at have dig😃😘. Forbliv tro mod dig selv som du er, så kommer alt det gode til dig også Selvom du må stå model til en masse ævl og kævl😃.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Dig, Jackie og Tina er de eneste, der ikke taler grimt om de andre. Jeg har iøvrigt fulgt dig i 6 år og jeg har aldrig set nogle af de indlæg som hun taler om. Jeg så det ene med Oliver og det havde intet med hende at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Øh så har du da ikke set første sæson af forsidefruer? Sarah gjorde ikke andet at snakke grimt om de andre. Og nu hvor hun sikkert har fortrudt sin opførsel har hun tonet det ned i søsin 2 og siger årh de snakker grimt om mig osv. Sarah det er en ommer, jeg tror virkelig ikke du er rar at være i selskab med. Og du virker virklelig til at kysse de andre kvinders røv i denne sæson fordi du ved du er outsideren hvor du derimod i sidste sæson følte du var gud. Din omdømme er virkelig ødelagt efter denne show.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie Thorstein

   Enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  De andre piger er virkelig ikke særlig søde. Kan ikke forstå de selv synes de er så gode gode mennesker. Derfra hvor jeg sidder, er de super tarvelige. Øv for nogle piger og en opførsel. Selv min kæreste som ikke gider se den slags normalt… Han ser det pga dig hehe. Fordi jeg ofte omtaler din blog, sagde allerede for laang tid siden… “hende gunnvør er dårlig nyt”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Jeg husker tydeligt, hvordan Gunnvør og Oliver sad helt sultne på tv over at nu vidste de pressen ringede. Havde de ikke deres fucked up forhold, så var de jo aldrig i pressen. Det giver jo heller ingen mening at hun har været din veninde i 2 år efter det indlæg og nu er det pludseligt et problem? Meget belejligt nu hun ikke har andet at gøre sig interessant på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   LIGE MIN TANKE MICHELLA!!
   Sådan sad jeg også og havde det igår! I starten troede jeg faktisk bare det var klippet sammen som en teaser for, at man skulle se næste afsnit fordi jeg var bare sådan “ej det så længe siden og SLET IKKE som hun lagde det op!” Men hvad nogle ikke gør for opmærksomhed! Tænk man vil miste gode veninder, ved at gøre sådan!
   Kæmpe Respekt for dig Sarah Louise! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvorfor stiller du overhovedet op til det program igen?… Var der ikke også ævl og kævl efter 1. sæson?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg blev lovet at det handlede mere om karriere og oplevelser/rejser🙈 Vidste ikke nogle af pigerne talte sådan om mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jamen det er jo vel din egen skyld? Du snakkede om dem så grimt sidste sæson, hvorfor må de ikke gøre det om dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jo da de må da gøre hvad de vil. Men at lyve synes jeg ikke er ok. Og jeg sagde ærligt hvad jeg mente til deres ansigter og ikke bag deres ryg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kan sgu lige orke det