Om at få det bedste ud af farvel

Vi kan sgu lige orke det

img_4898

Øv hvor vi savnet Danmark…. nooooot hehe her er 26 grader og Arthur og jeg er vokset sammen. Imorges vågnede jeg ved at han puttede sig helt indt til mig og han åndede mig lige i ansigtet og jeg kunne dufte hans søde varme krop. Den der kærlighed man har for sin lille bitte baby er simpelthen fantastisk. Nyforelskelse er den eneste følelse, der kommer tæt på… bare 100 gange vildere og altopslugende. Og sådan har jeg det med det lille menneske! Hold nu K hvor er han bare lækker!!! Hans små tykke fødder og fede lår…mmmmm

På en eller anden måde, bliver man et usårligt supermenneske af at blive mor… i al fald når det kommer til at få hjertet knust og materielle goder. Så længe jeg har mine børn, føler jeg mig stærk og usårlig. De er det eneste, der rigtig betyder noget og niveauet af min lykke afgøres af deres.

Vi var på hotellet hele dagen igår og i dag har vi hygget og shoppet i Puerto banus (har købt den smukkeste kjole!!) og lige nu sidder jeg med topmave og drikker hvidvin med V på havnen imens Arthur sover lur…. det er ik så ringe endda!!!

img_4897

img_4952  img_4950 img_4951  img_4953 img_4954

img_4965

img_4957

img_4974

img_4971

img_4958  img_4967

11 kommentarer

 • Nina

  Lækker ferie!
  Men hold da op, hvor er V pæn! :0 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Milbrat

  Topmave ligefrem… Kan man få opskriften på at gemme den så sindssyg godt under alle de flotte mavemuskler du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Iiiih Sarah Louise – den smukke smukke kjole du har på i aftenens afsnit af Forsidefruer på båden – hvor er den fra? Den er jo fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man bliver da slet ikke misundelig… eller noget…. ☀️ Okay måske lidt! Det ser jo vildt hyggeligt og lækkert ud! Og man fordyber sig bare meget mere i øjeblikket på sådan nogle ferier! 💕
  Til info kan jeg fortælle dig at det har stået ned hos os stort set hele dagen. Så nyd solen! Og send gerne et lille strejf til Danmark 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-Mor

  Ser så skønt ud men hov!!!! Hvad blev der af veganer-hysteriet?😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Hysteri, ligefrem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hun spiser da heller ikke kød.. Kun fisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jeg synes aldrig jeg har været hys…. og altid åben omkring at jeg stadig spiser fisk og endda fugl nogle gange….og der der er blæksprutte og Arthur får kylling

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-mor

   Ej det er måske heller ikke helt fair at bruge den betegnelse på dig. Men jeg havde bare en totalt grinagtig oplevelse efter dine indlæg om veganermad. Jeg blev nysgerrig og tænkte at det var sundt at bytte nogle af kødretterne ud herhjemme med veganermad. Søgte derfor om medlemskab i en stor veganergruppe på FB og skrev som det var at vi spiste kød herhjemme og jeg søgte inspiration til lækre veganerretter. Der gik 5 minutter og så var jeg satme blokeret😱😱😱 Nåede lige at læse en heftig debat derinde der handlede om, om man som veganer måtte slå myg ihjel. Og nej det mente flertallet ikke at man måtte som veganer😱😂 Skrupskøre, hysteriske kællinger…. Ja jeg tror ikke der var et eneste mandligt medlem😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Millew

   😂😂😂😂😂…. det er altså virkelig sjovt 👆😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at få det bedste ud af farvel