Om at blive løjet om på national tv

Kærlighedsferien

img_5082

Vi gør faktisk ikke meget andet end at spise, lege, nusse, grine og elske hinanden. Det er en vaskeægte kærlighedsferie vi er kommet på. Arthur elsker vores små ferie eventyr og idag hoppede vi lige ind på nabohotellet, hvor det berømte Nikki beach club ligger.
I højsæson er der fest og druk, men her fra oktober, så er poolen lukket og de har istedet fokus på god mad og lounge musik. Det betød at jeg kunne tage Arthur med og imens han lige snuppede 2 timers lur i skyggen, så spiste jeg og V sushi og drak cocktails. Der er så lækkert her at jeg kunne græde en lille smule over det hehe.
Vi lejede en seng og var på klubben hele dagen og hyggede også rundt nede på stranden. Og inden afgang prøvede vi deres volcano cake af…. OH MY G…….. den var for vild!!!!! Jeg har virkelig ikke lyst til at komme hjem til Danmark. Jeg gad godt Michael lige kunne komme her med de store og så blev vi her et par uger!

img_5028img_5109img_5029img_5110img_5106img_5107img_5102img_5097img_5098img_5099

img_5100

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive løjet om på national tv