Gode råd søges

Afsløring hvor høj er min IQ

img_4907

Nu er jeg jo både blondine OG har store bryster og jeg får ofte kommentare på at jeg jo nok bare er en dum blondine med uden indhold og med forkerte verdensanskuelser. Jeg høre også næsten altid…”du er slet ikke som jeg havde regnet med” osv. Og Arthur ligger her og sover, så jeg ville lige prøve en IQ test af.

Det tog ret lang tid at tage testen og nej jeg snyder ikke, for så havde det jo været ligegyldigt. Jeg er ikke særlig stærk i hovedregning og min hukommelse er virkelig dårlig og det kom også til udtryk i testen, men heldigvis er jeg stærkere på de andre områder og jeg endte et fint sted et godt stykke over gennemsnittet på 123. Ærligt troede jeg faktisk den var lidt højere og det irriterer mig hehe. Jeg må få trænet den hukommelse! Matematik har jeg opgivet for længst lol.

Hvis i vil se, hvor høj jeres egen IQ er, så kan i teste jer selv her: iq-test.illvid.dk 

img_5128

img_5127

img_5129 img_5130 img_5131 img_5132 img_5133

14 kommentarer

 • Danny

  Hvis du så bare havde taget den på Mensa’s hjemmeside så ville resultatet også kunne bruges til noget. Alle de uofficielle tests er bullshit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ok jamen kunne da være man skulle prøve det. Synes da ellers at den var svær nok den der :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Høm høm

  Jeg tror kun det der “blondine” brand er hvis man har naturligt lyst hår og naturlige store bruster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Det tror jeg slet ikke. Fx er hverken Marilyn eller Pamela ægte blondiner og i Pamelas tilfælde er brysterne ej ægte, men de harda om nogle et “blondine brand.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars havmand

  Ok, så er jeg klogere end jeg troede. Jeg fik 152 😁 Sjovt nok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Og så skal det lige tilføjes at for at tage testen, skal man klikke ja til at samtlige firmaer må kontakte en, via tlf, mail m.m. ( Det skulle jeg ihvertfald). Da jeg tog den, gik der ca.5 min,så blev jeg ringet op, og blev tilbudt at købe noget. Jeg fik også høj score i testen, jeg formoder jeg har en høj IQ, men jeg tror de fleste får et højt resultat i denne test. Det er vist andre tests, der tages i brug når man måler IQ. Just saying….:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  126 – tak for en sjov lille udfordring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Tja.. jeg er så et supergeni 😎186 point ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren Pedersen

  Man ved det er en tvivlsom test, man har taget, når resultatet bliver 123 og pilen på grafen nedenunder står ud for 113 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  138 på 12 minutter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ha ha selvfølgelig er du rimelig klog ellers kunne du jo ikke klare dig så godt:-)
  Jeg plejer jo som neuropsykologisk testkonsulent at arbejde med rigtige IQ test, som kan kræve megen god hukommelse og matematisk logisk træning.
  Men denne IQ test du henviser til er meget fin, den tester på flere plan af ens personlighed.
  Den prøver jeg at tage.
  Kan du nyde efteråret med dine børn i det lune vejr de lover:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Haha … det er så lige det, hvor ægte (uægte) både hårfarve og bryster er 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hehe – jeg skulle lige til at skrive det samme. Hilsen en ægte blondine med medium bryster – så der er altså håb endnu for min IQ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har også opgivet matematik. Men jeg behøver ikke at finde mig i at blive kaldt uintelligent,fordi jeg mener blond hår passer bedst til mig. Jeg har da veninder,der er brunetter. De lukker mindst så meget lort ud,og faktisk dem der tager de dårligste valg. Men stadig tænker jeg ‘Troede jeg var blondinen’ 😉😂😂 Tak for hyggelig morgenlæsning. ❤ God dag til jer. 🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd søges