Afsløring hvor høj er min IQ

Overflod af luksus

img_5201

Igår hyggede vi hele formiddagen på vores eget hotel som er hotel Marriot Resort og så kørte vi over til Marbella Club som skulle have en ret kendt all-day buffet.

Marbella club er absolut et af de lækreste hoteller i Marbella og maden var helt i top. Arthur fik mad først og så tog han lige en 2 timers lur og imens at han sov, sad vi bare og voldfråede i det lækre mad. Vi faldt i snak med nogle andre danskere og dem hyggede vi med resten af dagen på stranden.

Jeg skulle egentlig have været ude og spise med nogle venner som bor her om aftenen. Men en hel dag med chablis, mad, sol og strand resultedere i at jeg faldt i søvn, da jeg puttede Arthur lol. Det var min eneste aften, hvor jeg ville ud og jeg havde endda købt en ny kjole til formålet og i køleskabet var der redbull og vodka, så jeg ikke skulle gå kold inden middagen. Her spiser de først efter 21 og det kan mit indre mor ur slet slet ikke finde ud af. Men tilgengæld er jeg top frisk idag!

img_5203img_5204img_5205img_5206img_5207img_5208img_5209img_5210img_5181img_5182img_5196img_5183

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsløring hvor høj er min IQ