Endelig!!

Om at være nyforelsket

img_5403

Den her uge med Arthur har været helt fantastisk givet ud. Jeg føler mig helt nyforelsket efter 7 dages intens samvær med ham. Der sker så meget med ham lige nu og jeg har opdaget at han nu har opdaget den effekt han har på andre, når han smiler og griner.

Han har indtil nu bare stirret mistænkeligt på alle, der kiggede på ham. Men nu på ferien, så er han begyndt at charme folk. Også selvom de eks. sidder længere væk, så fanger han deres blik og så starter charme showet. Det er så sødt at jeg er lige ved at revne. Han er også begyndt at pludre og gestikulerer meget med hænderne på samme tid. Det giver ingen mening det han siger, men han ligner virkelig en, der fortæller noget helt seriøst og jeg elsker det. Jeg kunne glo på det lille tykke ansigt i timevis.

Den sidste søndag på ferien brugte vi på Nikki beach, der havde den lækreste søndagsbrunch. Dvs. man betalte 1 gang og så kunne man spise løs i 4 timer. Arthur sov lur i 2 af dem og resten af tiden gik på at spise og vralte rundt og lege. Vi havde lejet en “seng” helt ned til stranden, så jeg nemt kunne tumle frem og tilbage med ham. Imens han sov, listede jeg af til en massage på stranden. DET er en af de ting, jeg kun kunne gøre, fordi vi havde V med. Efter en hel dag ude med frisk luft, god mad og mennesker, så sov vi alle sammen virkelig godt!!

img_5273

img_5402 img_5405 img_5407 img_5406 img_5408 img_5404 img_5409

6 kommentarer

 • Du behøver sådan set slet ikke undskylde og forklare at du har haft din aupair med på ferie!
  De misundelige menneske, som ikke forstår det, må rode med deres eget ynkelige liv efter min mening:-)
  Nyd bare at du har muligheden – du er sgu for cool!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Bjerring

  Tænk at det skulle være nødvendig at forsvare du har en hjælpende hånd med på ferie med dit yngste barn. Hvem vil ikke vælge det hvis man har muligheden. Ser ud til hverken mor eller barn har lidt skade 😄Men tværtimod haft en fantastisk ferie. Lige sådan det skal være 👏👏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Sommer

  Super flotte billeder og sød lille mand :-). Hvor skønt at din aupair kom med og fik en god oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Har undret mig over, hvorfor du har au pair med på ferien? Var din eks ikke alene afsted med de to andre børn? – tænker at det kræver lidt mere at være afsted med to, der jo kan suse rundt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvorfor skulle jeg ikke tage min aupair med? Der er meget stor forskel på at rejse med en 4 og 5 årig, der kan underholde sig selv og så en baby. Ja hvor skal jeg starte… i flyet… skal man lige skide, så er det ret bøvlet at have en baby på armen på et lille bitte toilet, der kan de store sidde alene. Arthur er sindsyg morglad og et bad kan heller ikke lade sig gøre uden en hjælpende hånd medmindre man gør det, når han tager en lur. at lave mad gider han ikke være med til fordi han er en baby… han vil lege. Der er mange skønne ting ved at tage sin aupair med. Vores aupair elsker at rejse, derud over er det også mere sikkert at være 2 voksne, hvis nu der skulle ske mig noget. Jeg kunne også lige få en massage imens han sov og om aftenen når han sov, kunne jeg hvis jeg ville, tage ud og mødes med venner. Det orkede jeg så ikke, men alt i alt er en ferie mere ferie når man har en hjælpende hånd med. Jeg kender mange der ikke engang kan overskue en rejse med deres baby selvom de er 2 forældre. Derudover er det min aupair og mig der betaler for hende, så hun følger jo mig og må ikke slet ikke arbejde for andre end mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lullu

   Det er simpelthen ikke ferie at være ude og rejse med børn, lad os liiige slå det fast med 7 tommer søm… det er det eneste rigtige at ha hende med👏👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig!!