Om at være nyforelsket

Vin og drinks til festen?

Sponsoreret
img_5429

I aften kan du se mig folde mig ud som en vaskeægte “bridezilla” da jeg arrangerer min 35 års fødselsdag på tv lol

Jeg stod selv for mad, drikkelse og underholdning og det med vinen havde jeg glemt alt om og kun 5 dage før festen, kom jeg i tanke om det! Og tid til at køre rundt og finde noget til så mange, havde jeg ikke, men barlife.dk  reddede mig i sidste øjeblik!

Jeg bestilte vin og champagne om mandagen og onsdag kom det hele!! Så jeg kan bestemt anbefale dem til jeres fester. Og alle flasker kom intakte! De har alt i forhold til fester og gæster. Det er iøvrigt også hos dem, jeg har købt mine tykke lækre glas.

img_5426img_5428img_5431img_5433img_5430img_5432

5 kommentarer

 • Kira

  Det så ud til at have været en super god fest. Jeg syntes det næsten var som at være der selv og jeg tænker også op hvad du fik i fødselsdagsgave.
  Vi så lige hurtigt hen over gave ordet men da var det jo ikke pakket ud endu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Sikke en flot borddækning 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har Chandler fra Friends lige sneget sig med til din fest? (billede 3 yderst til venstre) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Hahah grinede så meget da jeg læste din kommentar og rullede op til billedet. Soooo true!! 😅😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være nyforelsket