Vin og drinks til festen?

10 ting du (måske) ikke vidste om mig😝

img_2817

Det er på tide med lidt afsløringer store som små. Nogle af dem som har fulgt med fra starten, ved måske godt nogle af tingene hehe

1. Jeg hidser mig dagligt op over cyklisterne på min vej, fordi de tror de skal køre ved siden af hinanden, så bilerne ikke kan komme forbi.

2. Jeg ELSKER smør under min nutella på helt hvidt brød

3. Jeg drikker et helt glas vand hver nat, da jeg vågner med helt tør mund flere gange om natten.

4. Jeg fortryder til evig tid at jeg engang sagde nej tak til en drink fra Collin Farrell. Jeg sagde nej af ren forskrækkelse. Jeg var total starstrucked!!! Han skulle sgu lige prøve at spørge mig nu hahaha

5. Jeg går med en drøm om at få lavet min røv større…. uanset hvor meget jeg træner, vil den ikke det jeg vil lol.

6. Jeg flyttede hjemmefra som 15 årig

7. Jeg elsker italiensk mad og sushi

8. Jeg bliver sur i låget, når man eks. lige rammer en andens indkøbskurv med sin egen og jeg høfligt undskylder og folk bare glor surt på en.

9. Jeg knytter mig lidt for meget til fysiske ting og jeg skal generelt være bedre til give væk og smide ud. Der er lidt en samler i mig.

10. Jeg sover på ryggen med armene ned langs siden med hovedet drejet lidt til den ene vej…. hele natten…. det begyndte jeg på efter 3 barn og nu kan jeg ikke sove anderledes.

21 kommentarer

 • Ina

  Er du og Mascha veninder endnu? I har ik skrevet om hinanden længe (sådan et “cafe tur med *** igår” eller whatever. )det rager selvfølgelig ikke nødvendigvis nogen men var bare nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jo jo vi er bare begge meget travlt og vi poster ikke alt på vores blogge:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har fulgt dig omkring 3 år. Det startede med at jeg googlede amning, da jeg var gravid med min ældste datter i 2014. Så dukkede din video op du lavede dengang med din ældste. Jeg har fulgt dig lige siden. Jeg har fulgt lidt andre bloggere, men dem falder jeg fra hele tiden. Du er også mit break i løbet af dagen og bliver altid lidt skuffet hvis du ikke har lagt noget nyt op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   oorh tusind tak… den slags beskeder betyder alt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sluk dog for det TV, hvis det er så belastende for at se dette program.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Gigi.

  Sluk sgu da for det TV, hvis det er så belastende for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hahaha, det var nogle sjove facts. Elsker din blog, og er så glad for at jeg fandt den.
  Bare bliv ved, Sarah. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ens favorit sovestillinger er for evigt ødelagt efter 3 børn, jeg sover på samme måde, bare med armene over hovedet – det kan iøvrigt ikke anbefales! ofte skal jeg have hjælp til at få armene ned igen, efter en hel nat i samme stilling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Hej Sarah. Jeg tænkte da jeg så et afsnit af ‘fruerne’ . Hende Jannie 😖🙄hun er da en B**** hun har så travlt med,at blande sig i alt! . Måske fordi hun i realiteten selv lever et røv kedeligt liv! .😉Her på matriklen blev vi hurtigt enige om,at hun burde slet ikke være med. Det samme gælder for wannabe ‘fin dame’ Tina Lund 😖🙄-jøsses! Som hun tror hun er blevet til noget fordi hun er flyttet til Dubai. Hun vil så gerne fremstå som bedre end hun i virkeligheden er👎. Amalie! Hun er shu stadig den samme. GAB!!! 🙄😖👎. Så der Gunvor, dom lader andre “trille kuglerne “ og smiler sit store smil!- kæft! Nogle fejl castet madammer!!. Jeg har set/læst som folk de kommet med kritik af dig med nogle svinske bemærkninger til følge,hvordan Tackler du det ???

  Gigi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha ha, skidegodt indlæg! Vi har bare alle sammen sådan noget, som ingen ved om os – mega godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hej Sara.i er faktisk ret underholdende allesammen i forsidefruer😊 Og jeg kan ikke fatte i min hjerne at nogen gider bruge tid på at skrive så svinsk en besked på din blog. Det simpelthen så pinligt. Tak for en mega god blog du er SÅ fin.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toril

  Din nr 2, helt fantastisk! Det er så sjældent at folk indrømmer at det smager mega lækkert med smør under 😄🙈😂
  Nu har jeg lyst til en Nutella mad 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er næsten i chok over hvor grimt folk kan skrive om andre. I forhold til Forside programmet, man kan virkelig godt forstå at børn kan være lede overfor hinanden, når man ser hvordan voksne i dette tilfælde kvinder kan være overfor hinanden. Såkaldte rollemodeller. Sarah jeg er godt klar over at dette ikke har noget med dit indlæg at gøre, blev egentlig bare rystet over at læse den ene kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • klarm

  hahaha whem er intereseret i det og colin farral luder du er. og i program du er dum og en bitch der er så klarm stor grim fed næse og dårlig menneske som intet at byde på du har ikke. kan u se dig i spejlet klamme mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Kommentere faktisk sjælden på kommentare som din… men kan faktisk ikke lade være i dette tilfælde…
   jeg tror at hvis ik man har noget fornuftigt at sige så skal man holde sin mund. Bryder du dig ikke om Sarah Louises blog/ person , så lad vær med at læs hendes blog og kommentere på den… hope karma bites your SAS…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   But why…. giv dig selv lidt smæk med en kogt porre på denne dejlige fredag, og så stop den utroligt grimme snak om andre mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hahahaha døde lige af grin…jeg ser alt i billeder inde i hovedet…og selv-smæk med kogt porre er fantastisk hahahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Du har en hjerne på størrelse af en ært…prøv lige læse det gylle du lukker ud… mon ikke du skal passe din egen kedelige tilværelse din landsby idiot… det med vilje jeg skriver grimt..fordi du fortjener ikke andet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

   Kære klarm

   husk nu at man kan spore enhver kommentar på nettet. Tænk hvis Sarah Louise gik all in på det, og du kom på forsiden af hendes blog. Så kan det være at dine forældre for en gangs vil blive stolte af dig.

   God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona

   Hvor er det sørgeligt at folk kan skrive grimme ting til folk de ikke kender – det er blot kendetegnet ved dårlig opdragelse og en svag personlighed.
   Tænk at gemme sig bag et “falsk” navn for at svine andre til – normalt kommenterer jeg ikke på blogs mv. Men jeg må sige at det chokerer mig hvad bloggere og andre skal høre for – jeg har lyst til at skrive en masse her – jeg vil bage sige til SL at det er godt hun bare er sig selv – godt for dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Sarah jeg har fedt dig siden tidernes morgen hvor du startede med at blogge, og jeg elsker st følge med! Det er mit daglige break lige st smutte ind og se dine indlæg:-) jeg kan huske engang du fik lavet en tattoo med hvid farve noget med din mormor hvis jeg husker rigtig og en gammel eks? Jeg ville bare spørge hvordan den ser ud Idag efter så mange år når farven/blækket var Hvidt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vin og drinks til festen?