Overlevelse & accept

Til kamp!!

Sponsoreret af TakeDailyimg_5734

Det her snot-hoste-ondt-i-halsen vejr er jo simpelthen det mest irriterende nogensinde!!! Selvom jeg måske godt ved at jeg mååååskeeee ikke helt får dækket mit vitamin behov, så er det jo et større projekt at finde ud af, hvad man egentlig mangler. Jeg spiser jo ikke rødtvkød og kun meget lidt fugl og fisk. Men der er kommet et helt genialt koncept, TakeDaily som er et firma, der ud fra en test analyserer dit vitaminbehov og sørger for at man PRÆCIS får det man har brug for i rette mængder og de sender til dig!!! Det bliver jo ikke nemmere end det! Derudover så kan man nemt klippe i pakken, hvis man skal have piller med på rejse, den er pæn nok til at stå fremme og så følger der også gratis rådgivning med.

Det første du skal gøre er at tage deres test, så de kan finde ud af, hvilke vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Testen er gratis, og det tager kun 2 minutter at svare på spørgsmålene. De skal vide lidt om dig, din kost, og hvor meget du motionerer, så de kan sammensætte de rette doser til dig. Testen er udviklet af diætister, farmaceuter og læger, der har udarbejdet en algoritme, som kan regne sig frem til, hvad du har brug for i din dagligdag. Videnskaben bag er kompleks, men for dig er det hele enkelt og ligetil.

Resultatet af din test gør det muligt for dem at udvælge og dosere de vitaminer og mineraler, du har brug for. Med udgangspunkt i dine svar får du en klar anbefaling af, hvilke kosttilskud, der kan styrke din krop. Du kan fravælge vitaminer eller mineraler, hvis du ikke vil følge anbefalingen til punkt og prikke.

TakeDaily ændrer sig med tiden

Du modtager din TakeDaily-æske, som indeholder 28 daglige portioner. Én til hver dag. Inden tiden er gået modtager du en ny æske, hvor indholdet ikke nødvendigvis er det samme som sidst. TakeDaily tilpasser sig nemlig også til årstiden, så du fx får lidt mere D-vitamin i de mørke vintermåneder, eller når du bliver ældre. Begynder du at motionere mere, bliver mor, eller spiser flere grøntsager, skal du huske at logge ind på Mit TakeDaily og tilpasse din profil – og sammensætningen af vitaminer og mineraler ændrer sig med din næste levering.

Jeg er vild med det og med de mange kommende kolde måneder og en evighedshoste lige p.t. så er jeg et glad nyt medlem!!

Jeg har fået lov at give jer en rabatkode som giver første måned gratis og gælder fra: 23/10-24/11

 • Rabatkode: SL2017  (gælder kun for nye kunder)
 • Har du ikke prøvet TakeDaily endnu, så kan du få din første pakke til 0 kr. ved at bruge min rabatkode.

I kan signe jer op lige her på www.takedaily.dk

img_5729 img_5717 img_5730 img_5731

6 kommentarer

 • Nanna Heding

  Hej Sarah 😃

  Skønt at hører at du passer på dig selv via din kost.

  Det lyder som et spænende koncept, det må jeg da prøve 😃

  Jeg abejder selv med omega3 og blodprøver, så du nå sige til hvis du en dag vil have tjekket blodet

  Kh Nanna 😃🌟❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Hej sarah
  Jeg har prøvet at bestille det med din rabatkode – fedt :-)!
  Nu er det vel ikke sådan noget med at de pludselig trækker penge fra en?
  Mvh Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nu ved jeg jo ikke, hvad du har tilmeldt dig. Men du har vel læst grundigt inden du meldte dig til. Meningen er jo at man melder sig til over en længere periode og derfor får man den første gratis. Ellers er det jo bare gratis og en gigantisk udgift uden nogle fordele for firmaet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Ved du hvor længe man binder sig til ved at bruge din rabatkode? 🙂 jeg synes jeg har læst alt derinde, men kan ikke umiddelbart læse det nogle steder 🙂

   Hilsen Laura

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Du får en besked/mail når de sender en ny portion til dig og trækker kun penge når de har sendt pillerne. Har brugt det siden januar og har ikke været syg siden. Kan klart anbefales af en, der aldrig før har spist vitaminer og andre tilskud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hvis du bare har bestilt en pakke, står der “Du vil blive trukket 149 DKK på dit kort hver 4 uge. Du kan både udskyde næste levering, sætte på pause, eller opsige dit medlemskab til enhver tid. Dog senest 5 dage inden næste afsendelsesdato”
   Som med så mange andre abonnementsordninger hvor der er gratis prøveperiode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overlevelse & accept