Til kamp!!

Familie kærlighed & underligende budskaber

img_5686

De her to glade basser, havde et ekstra stort smil skruet på i søndags, for der fik vi deres 2 onkler på besøg. Det er sjovt, hvordan jeg nemt kunne “banke” dem som små og nu er de bare blevet 2 kæmpe gutter. Det ligner at jeg kommer med 2 vagter, når jeg går rundt med dem hehe. De er to ret høje bredde jyske gutter og når de kommer på besøg, så skal der helst serveres dansk mad eller burgere hehe. De har her efter jeg er blevet alene, blevet mere opmærksomme på at jeg har brug for deres støtte og det er bare super dejligt. De kan ikke passe unger og den slags, men de støtter op med samvær som familie, hyggedage og gode bamse krammere. Vi gav i weekenden hånd på at vi skulle ses oftere. Vi har ikke en særlig stor familie, så vi må holde tæt sammen.

Vi så den der danske ramasjang cirkus film og den var så fin og god og med et budskab, der ramte mig lige i hjertet. Nemlig budskabet om at selvom at far og mor ikke er sammen, så skal de stå sammen og værne om børnene. Jeg fik en lille smule våde øjne, selvfølgelig fordi jeg reflekterer over min egen situation og hvordan jeg ville ønske tingene kunne være. Ungerne elskede filmen og den kan anbefales både til voksne og børn!

img_5642 img_5684 img_5683 img_5639 img_5643 img_5641 img_5640

2 kommentarer

  • Fejrer i Halloween? og hvis ja, hvad skal børnene klædes ud som? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Sarah, Du er simpelthen så skøn. Elsker din ærlige tilgang til tingene. Jeg er bestemt heller ikke fan af tøse-fnidder og falskhed. Du har stil og stærkt gået, at Du viser følelser i stedet for at holde det inde.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til kamp!!