Lidt om urealistiske drømme

Når børnene er ude

img_6300

Den der dejlige dame på billedet hedder Ditte-Amalie og ejer forretningen Østerbro fodklinik og er lægeeksamineret fodplejer. Hende besøgte i weekenden. Mine veninder siger altid “gør noget godt for dig selv i de børnefrie weekender” da jeg ofte bare sidder og glor, fordi jeg ikke helt ved, hvad jeg gør med al den frihed hehe og at få ordnet fødderne er virkelig noget af det bedste jeg ved. Massagen og følelsen af silkebløde fødder mmm…jeg føler mig altid helt som ny igen. Og til dem der vil drille mig og sige at jeg har sjove fødder, så sagde en engang til mig at den der lange tå er tegn på klogskab og det vælger jeg at tro på hehe

Det er første gang jeg er der og det var super lækkert og hun er vanvittig grundig. Jeg “hader”, når man kan mærke at folk har travlt og de skynder sig igennem arbejdet. Jeg drak the, slappede af, hyggesnakkede og fandt så ud af at de på samme adresse også laver vipper, hænder og meget mere. Så der kunne jeg da hurtigt bruge en hel dag. Anyways jeg kan klart anbefale stedet, find hendes hjemmeside her www.oesterbro-fodklinik.dk

img_6299

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om urealistiske drømme