Fredags frokost & veninde hygge

Vores weekend & lørdags kompliment

img_64

Jeg havde/har mine skønne unger hjemme denne weekend og det har og er en fest. Vi har stort set haft gæster fra morgen til aften og den har stået på råhygge, leg, gåture og god mad.

Jeg går normalt ALDRIG ud, når jeg har dem i weekenderne, da jeg oftest ikke orker, men igår formåede jeg at være frisk efter de blev puttet, så jeg tog ud og spiste med min veninde Sandra Willer og det var den perfekte afslutning på min lørdag, hvor jeg havde fået det bedste fra alle verdener OG kom i seng inden 01! Og bare lige for at toppe den, blev jeg vurderet til at være i midt 20’erne igår aftes!!!! Wuhuuu det må være unge Sandra, der ligger det perfekte røgslør og trækker min alder ned.

img_6452 img_6453 img_6454 img_6455 img_6462 img_6464 img_6465

 

4 kommentarer

 • Rita

  Utroligt som folk skal kommentere på SL’s hårfarve. Undrer mig over hvorfor folk har behov for at skrive hvad der er pænest til SL

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Så rigtigt! Sjovt Bemærk det siger kvinder kun til blonde kvinder .
   Jeg synes hun rocker alle farver

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg hepper også på det mørke hår. MEEEEEEEEEGET pænere til smukke Sarah Louise😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mel

  Jeg synes det er pænere med det mørkere hår. Får du ikke snart det igen? Pleaaaase 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags frokost & veninde hygge