Hvordan får jeg så lange tykke vipper?

En hemmelig retsag & om at lukke døre

img_6457

Mit liv har budt på en del udfordringer det sidste 1,5 år. Nogle har jeg delt på bloggen og andre har jeg holdt for mig selv. I ved at jeg for nogle måneder siden skulle i retten som den forurettede i en stalker sag. Først blev jeg stalket i flere måneder, så kom hun fysisk hjem til mig for at skade mig kun en måned efter jeg blev udskrevet fra neo. og fra anmeldelse til straf gik der 10 måneder, hvor jeg altid skulle kigge mig over skulderen og generelt var præget af frygt for om hun pludselig stod der igen. Men det i ikke ved er at jeg 3 måneder efter at jeg var blevet opsøgt af stalkeren også blev sagsøgt af en hel anden person pga. noget jeg havde skrevet på bloggen.

Jeg blev sagsøgt på intet mindre end 18 punkter og han krævede over 180.000 kr….. Min advokat sagde at jeg havde retten på min side, men intet er jo afgjort før det er afgjort. Så i samme tidsrum og frem til i tirsdags, har jeg også haft en advokat på den sag, hvilket har været utrolig stressende og nedslidende alt imens jeg skulle håndtere 2 børn og en baby med refluks, ingen søvn, fuldtidsarbejde, virksomhedsopstart og tv optagelser.

Min advokats vurdering var at sagsøger håbede på at han kunne presse nogle penge ud af mig og derfor sagsøgte mig på så urimelige mange punkter. De mange punkter betød jo også at sagen har haft store omkostninger for mig både økonomisk og i tid, så alt i alt har det føltes som månedsvis af chikane.

I tirsdags var jeg så endelig i retten og jeg kom derfra uden at betale en krone og frikendt for alle punkter. Man må sige at jeg er meget imponeret over min advokat. Han var så dygtig og overlegen at jeg måtte sidde på mine hænder for ikke at klappe. Det var en kæmpe lettelse at gå derfra og nu hvile endnu mere i at jeg ikke skal lade mig tryne af nogen som helst og holde på min ret, hvis det føles rigtig.

Ja….. en del er sket og en del af blevet afsluttet her på det sidste. Stalker sagen blev afsluttet, retsagen er slut, mit forhold endte brat for kun 3 måneder siden og min ex reklamerede på facebook for en uge siden at han nu er i et nyt forhold, så den dør er i al fald også lukket. Den sved i hjertet, men er han lykkelig, så er mine børn lykkelige og er de lykkelige, er jeg glad. Jeg forundres stadig over, hvor ondt det gør at se min ex kaste sig ud i et nyt forhold så hurtigt, når det var mig der gik…..Jeg forstår heller ikke behovet for at offentliggøre det på facebook? men et eller andet sted hjælper det også mig til at komme videre. Jeg har haft en del tvivl om, hvorhvidt at det var det rigtige at gøre, men det endelig valg blev jo så taget for mig…. hvilket jeg på nogle områder er taknemmelig for og næsten kan inspireres af, for måske er det bare mig, der er for langsom. Jeg skal måske også være bedre til at tage chancer og springe ud i nye muligheder?

Ja….Så jeg er meget tænksom for tiden og meget observerende omkring mine reaktioner og følelser. Jeg vil gerne skære negativt ud af mit liv og fylde hylderne op med positivitet og overskud. Jeg har også besluttet mig for at flytte. Jeg vil gerne bo i samme område som nu, så børnene bliver i børnehaven, men jeg har brug for at starte på en frisk uden for mange dårlige minder og så savner jeg helt ubeskriveligt helt egen have….vi KAN altså ikke leve uden en trampolin! 😉

Derudover besluttede jeg mig for i sidste uge at jeg skal være bedre til at komme ud (på kraftig opfordring af mine veninder og familie). Jeg får konstant lækre invitationer til alt muligt, men jeg orker aldrig at lave noget, har følt mig træt og stresset og jeg har pga. bruddet imellem mig og min ex, været meget berørt af skilsmisseprocessen og jeg har slet ikke haft lyst til at være social. Men NU har jeg været ude med den store kniv og skåret en masse ting fra og en masse er afsluttet og jeg skal igang med at leve lidt igen for MIG og ikke kun arbejde og være på børn. Jeg har jo en aupair som slet ikke arbejder de timer hun må, fordi jeg helst vil gøre det meste selv, men hun kan jo sagtens sidde ved de små når de sover, så jeg kan hygge med en veninde eller tage i bio en gang imellem…jeg har jo intet familie, der kan hjælpe mig på den front. Jeg skal nok bare lige vende mig til de nye muligheder og at jeg ikke behøver at have dårlig samvittighed, når jeg gør noget for mig selv.

En masse døre er blevet lukket og endnu flere er nu blevet åbnet og jeg hilser livets muligheder indenfor med et nyt perspektiv, åbent hjerte og sind.

20 kommentarer

 • Charlotte

  Ja, nu kan dey næsten kun lysne forude.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad dommen blev i stalkersagen? Hvis du vil dele det. Vi var mange der blev chokerede dengang og det er “interessant” hvad den adfærd takseres til eller afkræves i systemet. Jeg synes man hører så meget om stalkermænd, men sjældent om dame til dame stalking

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er så nysgerrig for at høre hvorfor du gik fra ham, hvis du gider dele dette? I virkede lykkelige sammen, og han virker som en god mand og god far til at tilbringe resten af live med, og hvis du har været usikker på, om det var den rigtige beslutning og stadig er, så har det ikke været den rigtige beslutning, for det skal føles rigtigt, når man inderst inde ved, at beslutningen er korrekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke med retssagen og frikendelsen fra alt det urimelige “fis”.
  Jeg tror det er fornuftigt at du får ryddet op i dit liv, sortere skidt fra kanel og får nyt hjem med en ny start.
  Nyd eventuelt bøger af Louise L.Hay:-)
  Og held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det Godt du vant i retten det gir dig et løft opad i mine øjne jeg ved godt hvor anstrengende det er indtil ret sager er overstået det er bare opslidende at man på mange måder ikke ved hvilken retning man står i. et Stort tillykke til dig Sarah Louise godt du har heldet med dig. håber det går godt med dine børn at de er raske for det tager også energi at tage sig af. og det er jo nemt at sige du skal tage dig ca 10 % mindre af al ting og næsten ikke for mange nye ting. og der kommer nye ting bare at køre børn til nye ting ny mode til børn og dig selv en vandhane der ikke fungere et VC. og dæk og olie vand på bilen seler ti alle børn osv. så du bliver nød til at se på de ti 10% nedskæring kan opveje alla di nye tilkomne ting som ikke en gang er noget du selv har regnet tid til. det gør mig godt du ikke skal tænke på retsagen mere jeg tænker du og dine børn bliver 20 % kønnere i hud og krop og tøj jeg ved også du er meget køn i forvejen. det er ikke for at fri til dig da jeg til jul bliver 78år arbejder stadig for mange timer altid bag ud altid nogen Problemer jeg sæntes du er en gæv pige og smuk jeg ville ønske du var min datter og ville været meget stolt af dette. Sov godt jeg skal op kl 5.00 så har alle 3 vækkeure ringet.så er der hvad lastbiler skal have med og så er der ikke penge nok kommet ind osv og så mangler der en gravemaskine for lidt eller for lille eller jeg skal finde folk inden mandag og have flyttet makiner ud og køre i sumped område har lovet at starte Mandag og andre firmaer arbejder efter dette. Jeg tror du er lige sådan du må undskylde stavefejl selv efter 7 års skolegang de første 3år hver anden dag.jeg lover tit for meget. det tror jeg også om dig. Sov godt drøm sødt. Hilsen Knud Freitag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hold da op.. det er da ikke noget at sige til at du har kæmpet med næb og klør for at holde dig ovenvande! Dejligt alt er faldet på plads for dig. Vil så lige tilføje, mænd har det med at fare udbi et nyt forhold, affærer – temmelig hurtigt efter et brud. Hvorimod kvinder skal have tid. Men det betyder fandme ikke at han er kommet sig over dig. Nok nærmere en erstatning til at udfylde det tomrum du har efterladt. Hold hovedet oppe, nyd dine børn og alle de gode ting livet byder dig. Så kommer den helt rigtige prins ridende ind i dit liv når du mindst venter det ❤️ Kh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  Sej kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Mht. din yngstes refluks, har du så prøvet Nexium? Min yngste har det også, og efter han er opstartet det (for 2 månede siden) har han (7-9-13) sovet stort set hele natten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg bliver blæst bagover af dit overskud som mor og menneske hver gang jeg læser noget du deler!!

  Min kæreste spurgte her den anden dag, hvilke drømme jeg havde. Én af mine drømme er at have familie med samme overskud som dig. Og DU er grunden til at det er blevet et bevist mål for mig.
  TAK fordi du deler! Du er inspirerende i din måde at leve livet på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Lyder som en betænksom og nærværende kæreste der spøger om sådan noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Er ked af at du er igennem alt dette. Syntes du er en fantastisk ærlig person, smuk og stærk kvinde som jeg beundre. (Ud fra hvad jeg kan læse fra). Ja man skal skære alt det negative fra og glæde sig over de små ting. Har selv været alenemor med tvillingdrenge i mange år. Så ved hvad det er for en kamp det er at få det hele til at hænge sammen trods modgang. Ønsker dig held og lykke fremover. Husk at passe på dig selv og gøre noget godt for dig selv engang imellem.. Hilsen Anni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene E

  Du er bare en sej, stærk og kærlig kvinde. Stor respekt. ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Mænd er bare meget hurtigere til at rykke videre desværre og ofte meget egoistiske i forhold til at vise hensyn til ex og børnenes tarv. Jeg har set det flere gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Hej Sarah Louise

  Måske har de så travlt, fordi hun er gravid. Eller måske er han bare ikke et særligt empatisk menneske. Det er godt at du er videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det virkede umiddelbart som et besynderligt svar. Det lyder som om du ved hun er gravid. Og i mine øre lyder det lidt som en stikpille da Sarah Louise skriver hun syntes det er svært og at det endelige valg er blevet truffet for hende og du så skriver godt du er videre….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Nu håber jeg ikke at du bliver ked af det over denne kommentar, men det virker da lidt som om at din ex måske har kendt hende før at du forlod ham…. ellers ville man ikke bare springe i et nyt forhold og have travlt med at vise det på facebook, SÅ tidligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Tak for dit indlæg, Sara. Jeg står selv overfor, at skulle lave en del ændringer i mit liv, så det er meget inspirerende at læse.
  Jeg håber, du kommer godt ud “på den anden side” og ønsker sig alt mulig held og lykke!
  Glæder mig til (også) at læse med fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tror godt de fleste af os ved, hvem og hvad den retssag omhandlede. Du gjorde det rigtige, manden var/er en klaphat. Tillykke med dit nye liv og nye beslutninger! Håber du holder ved dem og husker på dem, for din egen og dit helbreds skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   tak men tror faktisk ikke nogen ved det, for det har været helt hemmeligt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Uh jo, jeg har også en ide om hvem det kan være. Må man gætte?? 😊😊😊 Kan dog ikke huske navnet eller firmaet. Men hvis jeg graver lidt bagest i hjerne, husker jeg situationen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg tror godt, at jeg kan huske navnet, men tør ikke skrive noget. Man skulle nødig blive slæbt i retten;-)
   Kan i hvert fald huske flere uheldige episoder med vedkommende – også i medierne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan får jeg så lange tykke vipper?