En hemmelig retsag & om at lukke døre

Tina har fundet mig en rigtig mand!

img_6647

Min vidunderlige veninde og nabo tog med mig ind for at se premieren på Bad Moms 2. Jeg var tæt på at aflyse, fordi jeg var træt, men hun kom en time før afgang og hjalp med ungerne, så jeg kunne blive klar og få dem puttet. Jeg mærker tydeligt, hvordan mine venner og veninder slutter op omkring mig og mere end jeg nogensinde har oplevet før, de beskytter mig og værner omkring mig. Jeg er flere gange de sidste måneder blevet dybt rørt over den støtte og omsorg jeg har modtaget helt uden at bede om det. Det er både mine gamle venskaber, der går 20 år tilbage og de nye. Jeg ved sgu ikke, hvad jeg skulle gøre uden dem. En af mine veninder fra da jeg var 14 år, har i de hårdeste perioder de sidste måneder ringet til mig HVER dag for at fortælle mig, hvor god hun synes jeg var og minde mig om at jeg er elsket. Og da jeg var syg og alene med børnene trådte de også til.

Jeg er utrolig heldig at have så stærke, loyale og omsorgsfulde venner i min inderkreds….tak for jer.

Filmen var ret sjov MEN også tankevækkende og pga at det var premiere, så blev der serveret dillerkage og juleøl og filmen startede efter en gang mild nissemands strip!!! Det kunne næsten ikke blive bedre.

Tina spejdede efter en ny mand til mig i biografen…og vi fandt ham!!! Han er helt perfekt. Meget godt bygget, god imod alle undtagen skurke, fed stil og ikke typen der starter et skænderi (for han kan ikke tale) høj, rank og meget stærk og ifølge filmene også ret velhavende og har en hemmelig grotte under sit hus. En rigtig beskytter type og mine børn elsker ham allerede…..

img_6650

img_6527img_6528

img_6651

 

img_6648 img_6649 img_6645 img_6646

6 kommentarer

 • Pernille

  Og så griner jeg igen. Super skøn og stille mand du har fundet 👍 Genialt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ha ha, godt med sådan en beskytter mand:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Årh 😘😘 hvor er de søde dine drenge , så kært et billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah. Vi bor ikke så langt fra hinanden – ca 4-5 min i bil. Vi har et ældre par boende overfor os i det skønneste hus. Det kommer ikke på markedet, men de håber på at afsætte det til den rigtige person. Haven vender ind mod selve Dyrehaven, og huset har så meget charme! Det afhænger af din økonomi, for helt billigt er husene i området jo ikke, men jeg kan sende dig billeder af huset, hvis du vil se mere. Vi er en vej med mange børnefamilier, tæt på vand, skov og gode skoler.. og ungerne vil kunne beholde børnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stærke billeder de sidste to! Hvor er de skønne sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det sidste billede hvor han knuger sig ind til storebror, hvor bliver jeg bare så rørt! Har da aldrig set noget sødere. Man kan nærmest fornemme den tryghed han føler i at sidde tæt op af sin bror.

  Simone 26 år

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hemmelig retsag & om at lukke døre