Tina har fundet mig en rigtig mand!

Uventet kærlighed & respekt

img_6670

Jeg fik en lille vidunderlig overraskelse forleden. Jeg har både gode og dårlige dage som leder og direktør og får ikke ofte ros af mig selv, fordi jeg altid synes at jeg kan gøre det liiidt bedre. Men så får jeg en smuk buket blomster ind af døren af nogle af pigerne fra kontoret og et fint kort.

Dejlig bekræftende. Det er altid en fed følelse at blive påskønnet og respekteret.

img_6669

2 kommentarer

 • Alice

  Det er altid skønt med positiv tilkendegivelse – og jeg er stensikker på, at du fortjener det, Sarah 😘
  (Og tusind tak for en skøn blog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  deres tilkendegivelse giver så god energi at arbejde videre med.
  Skønne kolleger du har:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tina har fundet mig en rigtig mand!