Mor på slap line

Magiske dino æg & hjemmedag

img_6886

Alma havde en hjemmedag idag og det er bare så rart at jeg arbejdsmæssigt er nået et sted, hvor jeg uden at have dårlig samvittighed, kan tilbyde sådanne dage til ungerne. Vi havde egentlig ingen store planer andet end bare at være sammen på hendes præmisser.

Vi handlede ind til frokost og fandt et nyt”te-sæt” i plastik som vi straks skulle hjem og prøve af på stuegulvet. Vi er nok desværre blevet nogle af dem, der næsten ikke kan vente til at det bliver jul, så vi fik også købt lidt nyt julepynt, brunkager og chokolade nissemænd. Brunkagerne fik vi til teen 😉 Det var så hyggeligt og hun nød det og al den opmærksomhed hun fik.

Til frokost lavede vi hjemmelavet tunmousse….som hun så ikke ville have alligevel og efter maden ville hun på legepladsen selvom regnen piskede ned. Men hey!!! Der er aldrig dårlig vejr, kun dårlig påklædning. Så vi trak i godt med overtøj og gik på opdagelse i skoven og på stranden og fandt en smuk sten som vi blev enige om måtte være et dino æg. Vi lignede 2 druknede mus, da vi kom hjem og så tændte vi stearinlys, spiste melon og malede det seje dino æg. Og så faldt vi om i kram på sofaen og så Mulan ( vi er vilde med tegnefilm om stærke kvinder) Når drengene er her, så får de mig nærmest aldrig alene i sofaen på den måde, så det var rart bare ligge der os to.

img_6891 img_6892img_6888img_6890 img_6881img_6889

4 kommentarer

 • Inger

  Sorry men hvad tænker man på når man skriver Nogen taler grimt om osv osv.lad det dog ligge og nyd de skønne foto Sara har vist. Forøvrigt skønt at ha fridag og forkæle sine unger. 😀👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Øh. Tænker såmænd heller ikke at Sarah går vildt meget op i, hvad Fie måtte have at sige/mene om hende – tænker i hvert fald ikke, at det er noget, der får hendes verden til at ramle sammen, men når Fie bla. snakker om hendes børn, så synes jeg da, at hun bør vide det. Det ville jeg i hvert fald. Og blot til din information, Inge, så nyder jeg skam Sarahs blogindlæg (inkl. billeder), så det behøver du ikke bekymre dig om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Har du set Fie Laursen taler grimt om dig og dine børn på youtube?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor på slap line