Klar til julefrokost & fester?

Om at rådyrke kærligheden

img_6988

Denne uge har stået i børnenes tegn og det har været SÅ dejligt. Ikke noget med at arbejde morgen og aften og have travlt. Nope!!! Arthur sov hos far i nat, så en af mine venner inviterede mig og ungerne på middag på sticks & sushi og jeg spiser normalt aldrig ude med børn om aftenen, da Arthur bliver for træt. Men nu han ikke var hjemme, så tog vi ud. Det var så hyggeligt og dejligt at opleve, hvor nemt alting bliver når ens børn er over 4 år.

Da vi kom hjem, krøllede vi os alle 3 sammen i mit soveværelse. Vi sover heller aldrig sammen pga. Arthur, så det kunne vi også og det var ren lykke at vågne med de to helt op af mig.

Alma afleverede vi i børnehaven og så satte jeg hele dagen af til Albert. Først en tur til frisøren, da hans hår var groet vildt, så spiste vi sandwiches, så hoppede vi i bio og så en vampyr tegnefilm. Efter sådan en uge med luksustid med de små, føler jeg mig mere glad end jeg har gjort i noget tid.

img_6992img_6993img_6994img_6990img_6984img_6983img_6982

7 kommentarer

 • Line

  Hvor er din fine bluse fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du gør er godt stykke arbejde! Jeg ville ønske, jeg på sigt havde samme muligheder, mht at holde så ofte fri med børnene. Det bliver til en fridag hist og pist, det tæller vel alt sammen ❤️

  Hvor er din bluse fra?😍👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mortil3

  Jeg prøver, at holde en fridag med vores de 2 store på 4 og 7 en gang om måneden. Men hold nu op en ballade hver gang. De vil slet ikke acceptere når det er den ene eller andens tur. Så det ender altid med top dårlig samvittighed når jeg har afleveret den ene og drager afsted med den anden. Prøver at nyde det for det er jo top kvalitid for den heldige der er med. Men jeg syntes det er svært…. Jeg hænger dog i for jeg ved at dengser især har brug for alene tid med en af deres forældre. Gruer for når vores mindste på halvandet også skal indlemmes i fridags planen🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Bliver simpelthen nødt til at give dig det største skulderklap! Ingen kan være i tvivl om, at du sætter dine børn først og elsker dem ubeskriveligt. Har så stor respekt for den fine måde du vælger at opdrage dine små poder på. Kærligheden stråler simpelthen ud af dig og ikke mindst dem. Det må være skønt med jeres alene tid sammen, er ikke i tvivl om at de nyder den. Og så fint, at de godt ved, at man skiftes! Alt godt til jer! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MorTil2Piger

  Jeg er glad for at læse at alt bliver nemmere når de er over 4 år 😂 mine er 1 og 3 og det kan til tider være… ja…. en smule anstrengende 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvad siger den ene af de store til at du beholder den anden hjemme? Hvad sagde Alma f.eks til det denne gang?
  Intet dømmende, bare ren nysgerrighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hun var jo hjemme tirsdag, så alt er godt. De ved de skiftes

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til julefrokost & fester?