Jeg fik ondt i hjertet igår

Fredags flæs

Sponsoreret
img_7149

Jeg fik lige denne smukke kjole ind af døren idag. Jeg er vild med den og dens romatiske look. Den passer perfekt med mine cowboy støvler som jeg selv har designet og en læderjakke, men er også fin til eksempel julefrokost og stiletter.

Jeg fandt den HER og de har simpelthen så mange fine kjoler og de flotteste faux fur jakker! Hjemmesiden hedder byic.dk og er blevet meget populær meget hurtigt:)  Den må man næsten slå vejen forbi inden man skal til de mange fester.

img_7150 img_7151

Det var også derfor at jeg købte min sorte kjole med røde prikker som jeg havde på til PS bar og grill lanceringen:)

img_6615 img_6613

1 kommentar

  • Rikke Grosby Hallqvist

    Åh Gud! Jeg læste det som fredags BLÆS – ja ja hvad hovedet er fyldt af, som man siger 😀 Nå, den smålumre gravide ønsker dig en god weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik ondt i hjertet igår