Når intet er så galt...

De bedste julegave indkøb

Reklame

img_7328

Jeg havde simpelthen den mest fantastiske oplevelse hos lirumlarumleg.dk sidste jul. Ugen inden jul havde jeg stadig ikke fået købt gaver til ungerne og jeg havde ikke tid til at handle pga arbejde, men jeg bestilte på deres hjemmeside og på under 2 døgn modtog jeg gaverne pakket meget smukt ind med info om indhold, så jeg vidste hvad der var til hvem. OG indpakningen var GRATIS!! Det var helt genialt!!!

De har nærmest alt, hvad barnehjertet kan begære og herhjemme har de fået lov at tegne ring om det de ønsker sig, fra deres legetøjs katalog og det er et kæmpe hit og juleglæden er allerede startet.

img_7326

1 kommentar

  • Jeannette

    Deres færdig indpakkede julekalender gaver kan også anbefales 👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når intet er så galt...