De bedste julegave indkøb

Om at føle sig feminin inden i & uden på

Sponsoreret af Bubbleroom

img_7095

Efter en lang uge i strikketrøjer, gummistøvler og med pletter på tøjet, så er det en rar følelse at tage noget pænt tøj på, der får de mere kvindelige følelser frem. Og selvom det kun er mig, der ved det (og nu lidt jer hehe) så elsker jeg at tage lækkert lingeri på inden under tøjet. Det gør et eller andet ved ens selvfølelse at man ved at man er lækker helt ind til undetøjet. Nu når julen også står for døren, og diverse julearrangementer bliver holdt, så er det altså lidt lækkert at iføre sig noget feminint, og lade gummistøvlerne stå et kort øjeblik.

Min garderobe er blevet opdateret med lidt lækkert nyt fra Bubbleroom som har et rigtig fint udvalg af tøj til alle slags kvinder. Jeg elsker at mixe det rå med det romantiske og min nye lak nederdel er jo ret modig, men med en fin blonde skjorte, så bliver det et helt perfekt stilet til de kommende julefrokoster.

Under skjorten har jeg min nye bh på som også er vildt flot med nedringede bluser og skjorter.

img_7096

 

img_6848

Et andet virkelig gennemført juleoutfit er denne sorte sag, og med et par røde læber, så matcher det årstiden ret godt. I kan finde kjolen lige her.

Jeg er blevet ret glad for at shoppe hos Bubbleroom, da deres styles er glamourøse og samtidigt følger med de trends der lige er in. Deres tøj er i god kvalitet, og samtidigt synes jeg, at priserne er til at overkomme. De er super gode, hvis man leder efter et outfit til en bestemt anledning, da deres udvalg klart opfylder mine behov.

img_7114

1 kommentar

  • Rene

    Danm, du er flot og sexet i det skirt, O like. Ja du er super i bodycon

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste julegave indkøb