Øøh er jeg Palles gavebod?

Jubiii Black Friday hos Daniel Wellington!!!

Sponsoreret
img_7665

Uret som hele verden elsker, nemlig Daniel Wellington holder imorgen BLACK FRIDAY og i den anledning, får man en gratis extra rem med, så du kan ændre looket på dit ur, præcis som du har lyst til. Jeg har selv 2 smukke Daniel Wellington ure. Det ene er sort (nok mit favorit ur) og et andet i sølv. Jeg elsker den elegante tidsløse stil og så er det smukt sammen med armbånd i samme metal.

Og så har jeg fået lov at give jer en lækker rabatkode, der giver hele 15% off på alle ure! I skal bare skrive koden: SARAHLOUISEDK Og det kunne man jo lige tilfældigvis komme til at fortælle til dem, der skal købe ens julegaver…. 😉

img_7668 img_7669 img_7666 img_7667

 

3 kommentarer

 • Tina

  Hej Sarah Louise.

  Ja jeg vil også gerne vide, hvad str urskive du har på? På forhånd tak😊

  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sarah Louise
  Hvilken str urskive er det ur du har? 28 el 32 mm
  På forhånd tak
  Hilsen Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Måske mig der har ammehjerne og ikke lige er helt på dupperne, men Hvorhenne er det tilbud? Altså hvilen hjemmeside

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øøh er jeg Palles gavebod?