Lidt om bedste veninder & juleeventyr

Min “frække” lørdag aften

img_7852

Jeg var ude fredag aften og fejre lanceringen af social media app’en List101 og det var bare en virkelig sjov aften. Det er faktisk min exkæreste som står bag konceptet. Men vi har en fint forhold til hinanden og jeg vil selvfølgelig gerne støtte op om fede nye projekter. Derudover har en håndfuld af mine andre venner og også investeret i det, så det var jo en stor glad familie, der var i byen hehe. Vi spiste på PS bar først og så rykkede vi videre til selve festen.

Så jeg vågnede med ondt i håret og meget glad for at jeg smuttede allerede ved en 02 tiden. HELE lørdag brugte jeg på at lave absolut ingenting. Og jeg har faktisk ikke været rigtig god til at være alene på mine børnefrie weekender, men for første gang så NØD jeg det virkelig! Jeg så film, små sov, bestilte takeaway, var alt for meget på instagram, fik fixe nye hår ideer….. (skulle man forsøge at farve det selv..hmmm) Det var så dejligt at mærke at jeg nød alenetiden og endelig føles det som om at jeg er ved at blive “spyttet ud” på den anden side af den stress min “skilsmisse” har kostet mig.

img_7749 img_7856 img_7857

2 kommentarer

 • Skønt at se dig igen du lyste festen op som altid 🙂
  Fedt look med det blonde hår, – men det brune er nu mere dig og lige prikken over i’et.

  Tak for en sjov aften og tak for støtten til LIST101.
  Kh R

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-mette

  Det ville klæ dig så godt at få det brune. Et meget mere sofistikeret look end det blonde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om bedste veninder & juleeventyr