Min "frække" lørdag aften

Vores juletræ i år & juletræskampen med Tina

img_7816

Jeg gjorde noget meeeeget modigt igår…jeg lagde mig nemlig ud med den ukronede indretnings glitter dronning Tina Buch. Min fantastiske veninde og nabo fik et helt specielt (næsten psykotisk) blik i øjnene, da jeg sagde til hende at vi skulle konkurrerer om, hvem der havde det flotteste juletræ.

Jeg må indrømme at jeg foreslog det som en sjov lille ting, men da vi mødtes i butikken Det gamle apotek i Lyngby centeret (som iøvrigt er et magisk fantasiland af vidunderlig julepynt!!!) kunne jeg godt se på Tina at det her var IKKE for sjov. Vi væddede om, hvem der skulle tage regningen til vores næste biograftur….men for Tina var der meget mere på spil…det handlede om stil, indretning og god smag…..og der begyndte jeg at ryste i bukserne! Hvad var det for et julemonster jeg havde fået vækket hahaha hun gik systematisk rundt i butikken og hun var meget nøje omkring, hvad hun valgte. Jeg troede rigtig at vi skulle spise frokost bagefter, men det havde hun fanmer ikke tid til, hun skulle hjem og pynte juletræ!!!

Så jeg måtte nyde en frokost alene, imens jeg planlagde det perfekte juletræ lol. Da jeg kom hjem med ca. 5 millioner poser og et gigantisk smukt juletræ MED lys i, tændte jeg for julemusikken, stearinlys, skænkede mig selv et glas hvidvin og så brugte jeg 2 stive timer på at pynte træ.

Det ringede på døren…det var Tinas søn, der kom for at tjekke konkurrenten ud…jeg kunne se at han så imponeret ud og jeg var sikker på at jeg ville vinde!! Overlegen gav jeg ham en pose æbleskiver med hjem og sagde at han skulle sige til taberen at hun kunne smide sejersæbleskiveren i ovnen og så kom jeg om 20 min, så vi kunne få konkurrencen afgjort. Dem der fulgte med på snappen, så at vi i DEN GRAD gik op i det.

Vi lagde billeder op og på min instagram og den satans tøs vandt med 52% af stemmerne!!!….og på hendes egen instagram, blev jeg fuldstændig SLAGTET!!! Men hey….de følger jo netop hende pga. hendes stil….arrrh ja ooook…jeg må ligge mig fladt ned…Tina-musen ER bare pisse god til det der!!! Så tillykke min skat!!!! Jeg glæder mig til at dyrke veninde hygge på min regning snart! lol Tak for kampen….jeg nakker dig næste år! (ps min julestjerne ER flottere end din!!)

img_7848img_7849img_7850 img_7851img_7805img_7832img_7847 img_7811

5 kommentarer

 • Maria

  Er juletræet fra det gamle apotek også? Jeg synes det er så vanskeligt at finde et pænt fake juletræ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Sådan et “fake” juletræ ser da ret pænt ud!! (Troede jeg aldrig jeg ville indrømme :-)) Hvad koster sådan en sag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er vild med snefnuggene og fuglene med fjerhaler. Dit træ vinder klart hos mig! 🎄❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Haha stemte faktisk på dig af den grund, at din stjerne er meget pænere 🙂 En stjerne betyder sgu da meget – det er kronen på værket også er dit træ rigtig hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "frække" lørdag aften