Jeg gjorde det!! Har hjemmefarvet mit hår!!!

Se vores julepynt

img_7935

Jeg brugte næsten hele søndag og så et par timer mandag på at pynte op til at børnene skulle komme hjem. Jeg glædede mig helt vildt til at de skulle komme hjem og se, hvor fint det var blevet. Jeg havde slukket lyset i stuen, så træet lyste helt op og de var helt som fortryllet, da de kom ind i stuen. Selv lille Arthur som så et juletræ for første gang (altså vores) satte sig på hug med lidt afstand. Det var som om at han godt kunne fornemme at det ikke var noget man skulle hive og flå i, men noget til at kigge på. Jeg havde været liiidt bekymret for, om han nu ville flå det i gulvet, men han har ikke rørt det en eneste gang! Alma derimod kan næsten ikke lade være med pille ved den flotte pynt hehe

Vi er umiddelbart færdig med at pynte op, men måske der kommer lidt ekstra pynt dryssende. Jeg kan godt lide, når pynten ikke overtager hele hjemmet. I år er begge pejse…eller kakkelovne kommet i spil. Den ene med guldpynt og den anden med sølvpynt, der passer til lågerne.

img_7999 img_8001img_7936 img_7937img_7938 img_7945 img_7946img_7949 img_7950 img_7947 img_7948

5 kommentarer

 • Har du forskellige temaer for hvert af Sarah Louise? Det ser rigtig flot ud, og dine billeder har haft en stor inspiration for mit juletema i år. Tak for det og rigtig god jul! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint og hyggeligt 🙂
  Hvor har du købt alle det fine hvide pynt til juletræet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Woow hvor ser der bare godt ud.
  Hvor er det kunstige juletræ fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  SHIT et flot pyntet træ………… Kan virkelig godt forstå Alma ikke kan lade være at røre, det ville jeg HELT sikkert heller ikke kunne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Rigtig flot julepynt, er det et kunstigt træ? Og i så fald hvor har du købt det henne? Overvejer meget sådan et.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det!! Har hjemmefarvet mit hår!!!