Har i jule outfittet klar?

En tur i helvede og tilbage igen

4bf80fbc-f40b-4128-aa19-dd509d6933ae

Jeg er tilbage igen! Jeg måtte bukke under for en madforgiftning i onsdags. Jeg husker ikke, hvornår jeg sidst har været SÅ syg. Det startede 2,5 time efter jeg havde spist aftensmad og jeg tænkte først at det nok var en omgang RS virus, men det her var meget vildere! Jeg kastede op mindst hvert 10 min i 9 stive timer OG havde diarre. Jeg fik smidt en madras på toilettet og der lå jeg så i et døgns tid og jeg kunne ikke engang rejse mig.

Igår aftes fik jeg så næsten 40 i feber og røg i gulvet, da jeg ville rejse mig fra sengen. Jeg talte med lægevagten, der insisterede på at indlægge mig og inden jeg fik set mig om, lå jeg i en ambulance. Jeg var helt omtåget og først imorges følte jeg mig nogenlunde normal igen.

Jeg er meget glad for at jeg i sådan en situation har gode venner, der lige sprang til. Ellers så ved jeg simpelhen ikke, hvad jeg skulle have gjort.

Ungerne var ret forvirret over situationen og Albert var meget ked af det imorges, da han opdagede at jeg var væk. Tina og Jonas (mine meget gode venner) tog sig af dem, men selvom de er små, så bliver de store nervøse. Så selvom de gerne ville have beholdt mig længere, så tog jeg hjem så hurtigt mine ben kunne bære mig.

Jeg føler mig helt ok pånær jeg er slatten, træt og stadig ondt i maven. Men det er så dejligt at være hjemme, hvor jeg hører til, hos mine børn.

d38f2e60-7cad-4352-818a-4ffd6b822075 bc08870a-4092-4b36-bf42-e85e4c8e594a

16 kommentarer

 • Guri

  Sikken en omgang. Det er jo især forfærdeligt at stå i den situation med 3 børn – uden hjælp. Så er det fantastisk med gode venner. Jeg har ikke set dit “ indlæg” omkring manglende hjælp fra faderen, da du kom på hospitalet. Min tanke er, at selv om det tilsyneladende er utænkeligt, i en nødsituation, at hjælpe moderen til sine 3 guldklumper, så kan det måske være værd at overveje alligevel. Nemlig for at hjælpe sine børn i en situation, som må have skræmt dem en del. Ja undskyld mig, men alle normale mennesker ville vel have smidt alt de havde i hænderne, for at være der for sine små poder. Ja altså medmindre man selv stod i en eller anden form for nødsituation, og derfor ikke kunne være det for sine børn. But what are the ods for that!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hmm… Jeg tænker med henblik på din sidste blog, at du her havde anledning til lige at sunde dig og lige tage dig af dig selv… Jeg syntes du burde have lyttet efter lægen, som ville beholde dig lidt længere… Din krop skriger på hjælp, og det her gav anledning til at give den en chance… Kan godt forstå, at du ville hjem til dine børn i en fart… Men de ville altså ikke tage skade af, at du lige var væk lidt længere tid… Når flyet styrter, skal man altid give sig selv masken på dernæst sine børn… Og det er ikke uden grund… Dine børn kan mærke, at der er noget med mor, men deres alder gør at de ikke forstår og ikke kan udtrykke sig… Fokuser på dig selv først, så du kan yde kvalitetsfokus på dine børn… Pøj pøj med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Puha sikke en omgang. Håber snart du er tilbage til dine fantastiske børn 😘 Ved du hva der gjorde du blev så syg altså hvad du har spist? Kh. Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Rigtig god bedring 💐tænkte på om din au pair ikke kan tage nogle ekstratimer når det er en nødsituation og så evt få et par fridage senere. Men hendes arbejdstid er måske helt fast ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Faderen til dine børn burde skamme sig.. hvis nogen skal træde til som det første skal det da fandme være ham !!

  Men han havde vel travlt med at spille smart el sådan noget

  Rigtig god bedring og pas på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Hm..Vi kender hverken SL eller hendes Ex.. .Måske var han i udlandet eller hvad ved jeg..Jeg tror ikke at denne slags kommentarer vil hjælpe nogen….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Karina, jeg gætter på, at Jasmin måske kommenterer på Sarah Louises instagram story, hvor hun ret tydeligt indikerer, at børnenes far ikke trådte til i denne situation, da hun forsøgte at tage kontakt. Jeg ved ikke, hvad der ligger i det eller bag, det var bare det, Sarah selv lagde på insta.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

   Ja netop..

   Derfor kan jeg skrive sådan Karina !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

   Ja netop..

   Derfor kan jeg skrive sådan Karina !!

   Det var nu på snap SL udtrykte sin frustration som jeg godt kan forstå

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Uanset hvad du har læst eller hørt..negative kommentarer og forargelse hjælper ikke..Og vi bliver ikke enige..Over and out..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Pu ha da godt du er ved og være frisk igen , rigtig god bedring Sara 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Godt du er ok.
  Til en anden gang, så kaster man ikke op af RS-virus. Det er en helt almindelig luftvejsinfektion som voksne ikke bliver synderligt påvirket af:)
  Pøj pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Degnebolig

  Kære Sarah Louise
  puha, sikke en omgang du har været igennem, rigtig god bedring, håber du snart er helt frisk igen ❤️ husk at pas godt på dig selv ❤️ dejligt at du har så gode venner/naboer som træder til, da du havde brug for det ❤️ Kh Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Sarah Louise,
  Rigtig god bedring ❤️ Pas godt på dig selv og få hvilet.
  Håber at du snart er frisk igen oven på sådan en slem omgang. Sender dig, børn og gode venner de bedste tanker.
  Mvh Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Kære Sarah-Louise,
  Jeg har lige været i gennem fuldstændig det samme.
  Var hos min egen læge, der mente det var Roskilde Syge, men efter 2-3 dage var det ikke blevet bedre. Jeg kunne ikke holde noget i mig, og var helt dehydreret, så jeg blev også indlagt på Gentofte.
  De troede det var madforgiftning, men lagde til sidst mærke til mine nyretal var lidt skæve, fordi de så på prøverne at jeg havde protein i min urin. (protein i urinen er ikke synligt)
  Jeg blev sendt på Herlev og blev undersøgt for nyresten, utætte nyre og alle mulige andre ting. De har stadig ikke rigtigt fundet ud af hvad det var, men har fået det meget bedre.
  Det var en hård omgang, så kan godt føle med dig.
  Sørg nu for at passe på dig selv, og rigtig god bedring.
  -Michell

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i jule outfittet klar?