En tur i helvede og tilbage igen

Baby date

img_8061

Onsdag holdt jeg Arthur hjemme fra vuggestuen. Han var sindsyg ked af det efter weekenden og trængte til en dag med mor. Vi havde en lang hyggelig morgen og så tog vi i Lyngby centeret og fandt pakkekalender gaver og spiste frokost sammen på vores favorit italienske restaurant.

Han er bare blevet så stor og dygtig nu og han sad så sødt og fint og spiste selv. Jeg synes virkelig der sker meget lige nu. Jeg elsker den alder 1,5- 2,5. Det er der børn er max cute og sjove!!

Der er flere der har spurgt ind til, hvorfor vi har 4 julesokker og nogle spurgte også om jeg havde 4 børn. Men den fjerde sok er til vores aupair. Hun er ikke et barn, men hun blev glad og hun lyser op, hver gang hun finder en gave i sokken.

img_8062img_8063img_8059img_8058

1 kommentar

  • Christel

    Synes det er så dejligt, at du holder de dages med dine børn, jeg vil ønske jeg havde haft muligheden for sådanne dage, i hverdagene dengang de var små, så det blev i weekenden ❤️

    Og hvor blev jeg glad da jeg læste at du også havde en julesok til din aupair, jeg smilte da jeg læste det, og blev nok lige så glad som hende, skønt at være så omsorgsfuld og kan tænke på andre, elsker der ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i helvede og tilbage igen