Baby date

Fantastisk nisse app-nisser bliver til virkelighed

f655a8b9-fcca-4c0a-8208-bf81b0689706

Jeg fik forleden det fedeste tip af en af mine følgere!! Det var om en app, hvor man kan lave optagelser i sit hjem og sige til børnene at det var det hemmelige kamera, der optog, da vi sov. Og så viser den forskellige scenarier af nisser og julemanden, der er i ens hjem.

Jeg prøvede det med det samme! Man ser nissen titte frem bag nissedøren som vi har i gangen (det er ham der putter gaver i sokkerne) og da jeg viser videoen til ungerne, var deres øjne ved at trille ud af hovedet!!! Der er mange videoer, så jeg vil lave en video hver dag i julen. Det er en super god ide! Appen hedder Santa Spy Cam.

255b22b8-216a-4046-a1bc-7bf3dbccc3c7

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Baby date