Det er det samme HVERT år!

Om at blive gift

e3aca871-0962-4062-8868-c363dccaddef

Igår stod jeg i en smuk kirkehave og hørte klokkerne ringe ind. Min ældste søn Albert skulle være med i det årlige krybbespil og det er noget som altid giver mig en speciel følelse i maven…en blandning af stolthed og vemod over tiden der flyver. Mine tanker dryssede lidt rundt, da jeg stod der og ventede på en af mine venner (Ulle kalder vi ham) og hans børn som skulle med ind og se “showet” og det slog mig at jeg jo aldrig er blevet gift.

En veninde spurgte mig for nyligt om det var ikke irriterende at jeg ikke kunne få de samme “skaber”oplevelser ved at få børn sammen med en anden mand end børnenes far (fordi jeg ikke vil have flere børn) for så ville man jo ikke have nogle store oplevelser sammen, men at blive gift har jeg stadig til gode. Og det stod jeg fik lidt sommerfugle i maven over der uden for kirken. Det er egentlig aldrig noget jeg som sådan har gået at fantaseret om, men jeg kan mærke at jeg som voksen mere end før, har lyst et rigtig bryllup med hele molevitten.

Efter krybbespillet skulle vi skynde os hjem, da min vens kone Ida stod og ventede på os og så stod den ellers på pasta bolognese, rødvin og hjemmebagt chokolade kage med 5 dejlige unger.

3ef1f775-3e32-4a46-b893-9b5ceeef410c 1eddca96-e803-45ed-a169-803418795599b3db5711-5f21-489d-b9b5-c0bc73824c0f b0f5d99f-133d-4bab-9ca9-b5724c77cbd0

6 kommentarer

 • Vibe

  Hvor er din lækre sweater?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Hold nu op et flot hår du har. Bliv du ved den farve og lændgde et stykke tid, det klæder dig ekstra ekstra godt ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Har lagt mærke til de flotte bloklys. Er de elektriske og hvor er de købt . De er virkelig smukke 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du bliver den smukkeste brud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Woooow. Nogle flotte blomster 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er det samme HVERT år!