Det er ikke dumt at gå på eventyr

Dem her skylder jeg en ekstra tak i 2017

910801eb-74f9-400a-b404-841a8b94661d

Nu prøver jeg at være taknemmelig hver dag, for alle de gode ting jeg har og de ting, der sker i mit liv, men jeg ville alligevel lave dette indlæg som går ud til dem som jeg har været ekstra heldig med at have eller som jeg har mødt i mit liv.

Jeg vil gerne takke rigshospitalets neo afdeling for at have reddet Arthurs liv. Det var godt nok i år 2016, men der er ikke gået et sekund i 2017, hvor jeg ikke har været dem taknemmelig og en officiel tak har jeg aldrig fået skrevet. Jeg vil ALDRIG glemme tiden på den stue, de støttende hårdtarbejdende  sygeplejerske, duftende, lydende, angsten, sorgen og den overvældende lykke, den dag fik fik lov at forlade jer.

Jeg vil gerne takke min anden familie og naboer, nemlig familien Buch som har været der for mig i tykt og tyndt og som har været uundværlige. De fylder mit liv med varme, kærlighed og styrke.

Jeg vil også gerne sende en tak til mine børns institution. Man kunne ikke drømme om et bedre sted for sine børn. Der arbejder jordens mest dygtigste, indsigtsfulde, professionelle, omsorgsfulde pædagoger som hver dag er med til at forme og tage hånd om mine børn og som jeg har kæmpe respekt for.

Tak til den søde ambulancemand, der hentede mig, da jeg ikke kunne stå på mine ben og som sagde nogle gyldne ord på det helt rigtige tidspunkt. Selvom han nok ikke ved det, så hjalp han mig mere end han kunne forestille sig.

Et stort rungende tak til mine veninder Majse og Sofie som har været mine solide støtter igennem min “skilsmisse” og som har været på 24 timers tlf vagt i flere måneder og altid stod klar til at guide, styrke og trøste, når tingene sejlede.

Og generelt vil jeg gerne takke mine venner og omgangskreds for at være de bedste og sejeste venner man kan ønske sig. Jeg er et meget heldigt menneske, med fantastiske mennesker i mit liv.

Og til sidst vil jeg gerne takke alle jer. Mine læsere igennem tykt og tynd. Selvom jeg giver jer et lille bitte stykke af mig selv, ved hver hvert indlæg, så giver i også mig noget og jeg lærer af jeres kommentarer  og jeg finder en masse power i jeres svar!

Jeg glæder mig helt vildt til 2018 som må byde på en masse positive oplevelser. Jeg ser frem til et år med mindre stress og en masse kærlighed.

Hvem vil i gerne sende ekstra tak til? og hvorfor?

happy-new-year-2018-images-4

3 kommentarer

 • Christina

  Vil blandt andet gerne takke dig, Sarah Louise, for at have en så god og ærlig blog, hvor du både viser livets op- og nedture. 🙂 Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.

  Jeg sender også Riget,nima, en kæmpe stor tak for at redde min mors liv i sommers.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så søde skrevet af dig:-)
  Jeg vil også sende Riget en stor tak for at have været der for min datter i hendes kamp mod kræften.
  Du og dine skønne børn ønskes et dejligt 2018, nyd alle stjernestunderne og pas på dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke dumt at gå på eventyr