Er det mere reglen end undtagelsen?

Sådan passer jeg på mit hår

Sponsoreret
501fdff0-e6ed-4a03-8de1-8ea8f699e824

Da jeg var yngre gjorde jeg intet for at passe extra godt på mit hår, men det betød altså også at jeg fik stridt og tørt hår og ødelagte spidser. Nu er mit hår noget af det jeg bruger aller mest tid på. I spørger ofte ind til, hvordan jeg får så smukt hår. I ved jo alle sammen at jeg får sat hår på og derfor er det endnu vigtigere at pleje det rigtig, så det ikke er helt smadret, når det kunstige bliver taget ud. Jeg vil gerne holde det tykt og lækkert til når jeg vil have min page tilbage.

En af de ting jeg gør er at spise målrettet hår vitaminer. Jeg er virkelig, som i virkelig dårlig til at sluge piller, så jeg er jo svært tilfreds med at det er blevet moderne at få sine vitaminer som vingummier….det er jo som at spise slik og man behøver ikke at få dårlig samvittighed hehe. Dem jeg spiser nu hedder Hairlust Hair Gummies og de smager dejligt!Den primære forskel mellem HairLust Gummies og HairLust Vitamins (som jeg også har taget en overgang) er, at deres vingummi vitaminer er egnet til vegetarer, allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller. De indeholder hverken gluten, laktose, soja, nød eller gelatine og er derfor velegnet for allergikere!

Deres vingummi vitaminer er designet til at bekæmpe negative bivirkninger fra dårlig ernæring, hårprodukter, hårstyling, alder og genetik. HairLust Hair Gummies giver en anden tilgang til den traditionelle vitaminpille og kombinerer en velsmagende vingummi vitamin med en fantastisk formular, som virker indefra og ud. I kan finde dem på www.thehairlust.com

mig10

8af7bf00-8b92-433c-9e36-340dad5e2b8e

Fordele med HairLust Hair Gummies

  •    Velegnet for vegetarer & allergikere 
  •    Fri for gluten, laktose, soja og gelatine
  •    Øger hårvæksten og gør håret tykkere
  •    Forbedrer hårets elasticitet
  •    Forebygger spaltet og knækket hår
  •    Sunde og kalorielette vingummier
  •    Klinisk bevist effekt
  •    Leverer resultater inden for få uger
  •    Baseret på naturligt sukker fra bær
Ud over vitaminer bruger jeg også en masse lækre produkter, men de fortjener deres eget indlæg, så det laver jeg på et senere tidspunkt.
mig11

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mere reglen end undtagelsen?