Fra troldehår til prinsessehår

Jeg stak af

3f0acca2-692b-4f30-b6de-dec009960177

Jeg har altid været ret spontan og i begyndelsen af sidste uge, slog det mig 1. At jeg ikke har rejst uden børn eller uden om arbejde i 6 år!!!! 2. At jeg ingen aftaler havde i kommende børnefri weekend…. og så tog “fanen” i mig og jeg bestilte en 3-dages “ferie” til Dubai.

Med kun 3 hele dage, skulle jeg være 100% sikker på sol og det måtte ikke være for langt væk. Og set i lyset af at det for mig er ren luksus at sidde i ro og mag i 6 timer og kun spise, drikke, sove, læse og se film, så startede min ferie allerede i lufthavnen.

Jeg nåede at lave lidt løse aftale inden afgang. Jeg kender en del i Dubai, men min indstilling var egentlig at det vigtigste var at jeg kunne få sol og varme om jeg så skulle ligge på en strand i 3 døgn alene og læse, så var det det jeg gjorde. Jeg trængte bare til at komme væk.

Min veninde og blogger Sandra Willer skulle så tilfældigvis også afsted med sin kæreste og dem mødte jeg i lufthavnen. Det var en meget dejlig overraskelse! Sandra og jeg mødte hinanden første gang også på en rejse, men til London på en blogger rejse og det var “kærlighed ved første blik” så vi vidste at Dubai turen lige blev liiidt sjovere.

Så derfor har jeg ikke været aktiv på bloggen. Jeg tidlige et lille break:) og det synes jeg faktisk at jeg fortjente. Lige nu sidder jeg i lufthavnen, men jeg skal nok skrive mere om mit lille get-away, når jeg er i dk igen.

0eda71c4-0ade-4664-812f-a63f2a59dc6a

811c7510-0e03-4618-8982-e2471e7ce474

4ddc7e84-a264-4c6e-94f2-4fd1e882a8e0

f5099337-d83b-49ef-b6e8-224496aec2e5 c75ad42d-af01-4b1c-b5a5-fa2e7bccff44 2ed00e0b-b532-4a12-93a9-f43cf6db8b40

15 kommentarer

 • Emilie

  Hej Sara Louise. Av av Sikke en fantastisk kjole!! Hvor mon den er fra? Håber du nyder mor-tiden i Dubai 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah,

  Min kæreste og jeg overvejer stærkt en tur til Dubai, men vi er så i tvivl om valg af hotel og område. Vi har behov for at skulle slappe af og ikke lavet noget. Kan du anbefale nogle hoteller??

  Og ved du tilfældigvis om der er regler for om ugifte ikke må dele værelser ? Man hører jo en masse 🙂

  På forhånd tak for svar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Håber du havde en god tur uden børnene. 😊 Jeg tog afsted i 6 dage sidst i november uden mine drenge. De er 10 og 14 år og det var første gang jeg rejste uden dem da jeg altid har dem, faderen er en klaphat og svigter. Besøgte min dejlige elskede da han er væk længe denne gang pga arb. Altid dejligt at komme hjem til drengene igen, selv min store teen dreng smilede og tillod et lille knus. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, kan du ikke tage mig med næste gang?
  Sidst jeg var i Dubai havde jeg tre børn og en ex-mand med og lounge-festerne måtte jeg nyde på afstand….Nu er jeg single og ville fandme elske at trykke den af nogle dage hvor jeg ikke har børn… og helt i Dubai🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej sarah jeg syntes det perfekt man kan tage afsted når man føler man trænger tror dine hverdage er booket op hvad det angår så du fortjener denne mini ferie
  vh sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg glæder mig til at læse meget mere om din tur 😄 Det har i hvert fald været rigtig spændende at kunne følge lidt med på din insta story 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Hej smukke

  Nu har jeg fulgt med længe, Det med at rejse uden børn syntes jeg du har gjort nogle gange efterhånden ,men det er dig vel undt☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det har været med arbejdet/ tv3 eller bloggen. Aldrig helt fri

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Var det så tilfældigt at dig Sandra boede på samme hotel eller var det aftalt 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna.

  Hej Sarah. Det lyder skønt 🙂
  Booker du så bare fly på Momondo og hotel på Hotels.com, eller hvad benytter du dig af, når det er i sidste øjeblik bookingen sker? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Må jeg spørge hvad temperaturen var? Jeg skal derned om 1 1/2 uge og på div. hjemmesider ser det ud til at der kun er omkring 20 grader

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Jeg var dernede i sidste uge (kom hjem i lørdags) og der var temperaturen 22-23 grader og en del skyer. Skyerne var dog på retur de sidste to dage og det er umiddelbart mit indtryk, at vejret er på vej mod det bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra troldehår til prinsessehår