Jeg stak af

En dejlig overraskelse

c9b2a631-59f6-4df9-b375-5400bc10b80d

Alma holder fri fra børnehave idag for vi skal finde fastelavnstøj og hun insisterede på at lave jordbærlagkage, så det skal vi.

I ToysRus gik vi i stå ved byg-selv lego pladsen  og imens Alma byggede slot, så opdagede jeg at jeg er nomineret til Bedste familie blog. Det er altid en rar følelse at nogle anerkender ens arbejde. Så hvis i gider at bruge 2 sekunder på at stemme herunder, så ville jeg blive meget glad og stolt: https://www.aufini.com/dk/bedste-familie-blog/

cfa64652-5ddb-4fad-b6a2-81e816d4e52e

2 kommentarer

  • Hej Sarahlouise. Tillykke med nomineringen! Jeg har ikke skrevet her inde før men syntes du skal vide at du er en stor inspiration for mig og jeg holder meget af at følge med på din blog. Og selvfølgelig har jeg lige stemt på dig. Ha en fantastisk dag. Mange hilsner Pernille fra fyn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shaquira

    Hej jeg ville høre hvor din heldragt er fra! Er helt vild med den!!😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg stak af