Børnefri weekend & restaurant anmeldelse af Damindra

Lidt om hængepatter & sjove børn

9f23ef8a-70a1-4e6a-9f6b-aa100e3fb626

Jeg elsker rollen som mor og de evige overraskelser, der følger med i takt med at ens børn vokser og udvikler sig. Selvom jeg jo godt ved at det med at børn på et tidspunkt bliver kønsbevidsteer uundgåeligt, så bliver jeg stadig overrasket, når Albert slynger sjove kommentarer ud som da vi eks. var i bio igår.

Vi var inde og se den sjove danske tegnefilm Vitello og hans mor ligner nok meget godt (i overdrevne træk) en helt almindelig mor i 40’erne. Lidt bred om røven og lidt hængepatter. Albert hvisker på et tidspunkt til mig at Vitellos mor GODT NOK havde nogle lange bryster. Jeg var lige ved at få popcornene galt i halsen. Det var så skægt. Jeg havde slet ikke selv tænkt over det, men inde i hans lille 6 årige verdens-nysgerrige hoved, der havde han altså lagt mærke til at de der bryster da dinglede lige lovligt langt nede.

Det er skægt at sætte sig ind i, hvor nyt og spændende alt i verden er, når man kun er 6 år. Jeg er på en måde helt misundelig, fordi de får lov at opleve så mange ting for første gang og samtidig føler jeg det store ansvar og ære i at jeg skal være med til at sørge for at disse oplevelser blive så gode og sunde som muligt.

Efter filmen ville ungerne have sushi. Dvs. jeg gad simpelthen ikke hjem og lave mad og Arthur var hos hans far, så de fik valget imellem noget take-away eller spise ude på sushi restaurant og det blev det sidste. Under middagen kommer hængebrysterne op som emne igen.

Albert kigger spørgende på mig og siger “jamen mor dine bryster hænger ikke sådan” og så er det at man skal have tungen lige i munden og tænke over, hvad man svare. Mit svar blev så at bryster kunne se ud på mange forskellige måder. De kunne være store og små, lange, korte, skæve og nogle fik rigtig lange bryster, når de havde ammet deres babyer og at det jo var en smuk ting. Han nikkede og gumlede videre på sin laks, hvorefter han siger at “Alma hun har slet ingen bryster” hvor jeg så måtte forklare at de først kom, når hun var voksen. Jeg er sikker på at nabobordet har tænkt at det var sgu da en besynderlig samtale at have under maden med to bitte små børn på en restaurant lol men hey….børns nysgerrighed er fedt og skide sjovt og jeg vil aldrig bidrage til at få den slags spørgsmål til at virke skamfulde…eller …hmm altså måske hvis spørgmålene handlede om samleje…såååå kunne jeg måske godt finde på at foreslå at den tog vi lige, når vi kom hjem hehe

Hvornår begyndte jeres børn at blive bevidste om det modsatte køn?

8ccfac6e-aff5-484d-96aa-e63655f26be2

de230fb6-83d1-4344-9f59-ba3e65ba5340

65bbfc6b-92d7-44ee-8846-69608a154864 5115b729-d0e1-4d21-994e-511a0ac74247 e43ec1b0-0b9e-4c67-a344-f4fe84e704de

5 kommentarer

 • Tine

  Min datter er 8 år nu men da hun var 3-5 år var hun meget interreseret i det modsatte køn. Hun syntes det var så snyd at farmand havde en tissemand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-Mortil3

  Jeg er hører nok til gennemsnits moderen i 40’erne med lange ….. og får på ugentlig basis kommentarer fra de to største på 4 og 7 år om hvorfor de er SÅ lange😂
  Josefine på 4 er også urokkelig i sin overbevisning om at piger har 4 baller. 2 bagi og 2 foran (skamlæberne)…. De samtaler er SÅ sjove og heldigt for dem så har de en fuldstændig ublufærdige mor der gerne svarer på alle spørgsmål. Elsker den alder😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg troede han ‘kun’ var 5 år ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor herligt altså, børn og deres kommentarer. Min søn blev opmærksom på sig selv og den nøgne krop som 5 årig og at han ikke ville at jeg så hans tissemand når han skulle i bad. Det blev noget udfordrende når man som forældre jo gerne vil at de bliver ordentlig rene efter et bad og at alt sæbe er skyllet ud, og der måtte vi også finde et kompromis med at forhænget var for og moar her måtte kigge uden at se rigtig haha. Husker de Såå meget og kan sku stadig smile blot ved tanken – så tak for dit skønne indlæg som får tankerne tilbage til de ens knægt var 5 år, og nu er han 15 år 😁😎

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefri weekend & restaurant anmeldelse af Damindra