Se hvem jeg har været ude at spise med

Er det mærkeligt? (noget om sex med venindens kæreste)

888a7ba5-d138-47d7-ba55-3fc84cdc669a

Altså nu spørger jeg bare sådan…rent hypotetisk…. Hvis nu min veninde havde fået en ny kæreste og jeg havde engang havde været på en date eller 2 med ham, men ikke noget.. bum bum (you know what I mean) og jeg også så en ny og min veninde havde været sammen med ham engang…MED bum bum, men det var lææænge siden….kunne vi 4 så godt mødes til en dobbeltdate? eller ville det simpelthen være for underligt og hvem skylder egentlig hvem en femmer hehehe 😉

17 kommentarer

 • Anders Frandsen

  Fuck the pass, kiss the future.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg mener, at det plejer at være en 20’er, i hvertfald her i Ålleren 😉 Jeg synes du skal gøre lige præcis det, som du føler for. Sex kan være så mange ting, og ikke nødvendigvis en grund til, ikke at udforske om han kunne have noget af det, som du ellers drøm om i en mand ♡ Held og lykke med det ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk

  Giv den gas!
  Min veninde og jeg har op igennem ungdomsårene delt to kærester ifbm med vores alle fires fælles fritidsinteresse. Altså rigtige forhold begge to med begge fyre (sådan halvår-ish pr forhold) Hun er stadig med den sidste, som jeg jo sjovt nok var sammen med først. Det eneste kiksede har været jeg blev seriøst uvenner med hendes første/min sidste af fyrene. Hvor de stadig var venner. Hold nu op… en kryds og tværs klub.
  Vi griner stadig af det og siger bare vi har samme smag i mænd.
  Så stor er DK sgu heller ikke. Afsted med jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Dont ever go there 😣☠☠
  Been there done that.
  Det bliver rodet og helt vildt akavet ville ikke anbefale det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej det er Ida min veninde (er kun 12 år)har fået en kæreste benjamin men jeg var kærester med ham i første og kan stadig godt lidt lide ham men ja tak på den dobbelt date og hvad skal jeg gøre hvis der er gå ind på instagram og skriv privat på @tullelyons

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AH

  Min veninde komme sammen med en jeg engang har datet, og det er på ingen måde mærkeligt. Så jeg tror jeg vil mene at det er hvad man gør det til😄 hvis i alle har det fint med det, så ser jeg hverken et problem eller noget mærkeligt ved det 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min veninde har været sammen med min nuværende kæreste før vi blev kærester. Det var lidt mærkeligt i starten… men nu 7 år senere tænker jeg aldrig over det mere og griner faktisk ved tanken😅. For det er sgu mærkeligt🙈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis der ingen følelser er imellem parterne længere, synes jeg sagtens, man kan ses. Grin hellere ad det end ignorere det 😊 Selvfølgelig skal hele aftenen ikke handle om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Altså så I begge har været sammen med den samme fyr?

  Jeg ville synes det var underligt..:-D Ikke forbudt som ej, det kan man ikke, men bare underligt:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette sommer

  Visse vasse ingen ko på isen, hvis følgende er clearet. 1. Din veninde og din ny ikke har lyst til bum bum igen. 2. At du og hendes nye ikke har lyst til bum bum, og at ingen har følelser i klemme. Så skal I grine af det og bare have en skøn aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • l

  Min veninde skulle vise mig sin nye kæreste. Ind valser ham jeg havde haft noget kørende med (og været ganske tæt på ‘bum bum’-sammen med) i en ganske kort periode året før. Havde ikke fortalt hende det, fordi vi året før, blot var gode kollegaer. Jeg gav ham 24 timer til at fortælle hende det, og bad ham understrege, at det var en aftale han og jeg havde lavet, så hun ikke følte, at jeg holdt noget skjult. Hun havde det vildt mærkeligt med det i starten, men det gik hurtigt over fordi både han og jeg ikke lagde skjul på, at vi var SÅ langt fra hinandens typer, som man overhovedet kan komme. De fik et barn sammen, vi har fejret nytår sammen, været til middage sammen (også bare os tre) etc. De er dog ikke sammen den dag i dag af helt andre årsager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.

  Hvis nu en af jer stadigvæk havde følelser indblandet ville det være underligt -tror jeg- men ellers ikke. Jeg ville ikke have det underligt medmindre jeg stadigvæk havde følelser for manden. Sex og sex og kærlighed er i min verden 2 forskellige behov, så hey 2 dates og et put er ikke kærlighed

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Altså her hvor jeg bor er det en chesseburger fra macen man skylder 😂😂..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Få elefanten ud af rummet og joke med det og lad derfra emnet ligge. Så tænker jeg sagtens I kan få en sjov og hyggelig aften ud af det :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke underligt. Det handler om hvad man gør det til. Hvis I begge er videre kan jeg ikke se nogen problemer i det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvis alle 4 er afklarede med det, kan jeg ikke se noget problem i det. Og man finder jo hurtigt ud af, eller føler om det passer for en selv og de andre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Næ, jeg synes ikke det ville være mærkeligt, hvis dem der har været sammen ,er afklaret med deres forhold og synes at deres nye partner er fantastisk. Jeg er stadig venner med min første rigtige kæreste, er gudmor til et af hans børn og han er fadder til mit, så det kan sagtens lade sig gøre😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvem jeg har været ude at spise med