Er det mærkeligt? (noget om sex med venindens kæreste)

Længe ventet & meget savnet

988f73e8-83c5-47ed-9230-c086b1fa1e97

Den her helt vidunderlige mussepige og hendes endnu mere lækre dreng er ENDELIG kommet hjem fra en ret lang barsels ferie i Miami…næææ jeg er da overhovedet ikke misundelig!! Før Sofie fik et barn med hendes dejlige kæreste Patrick, så så vi hinanden viiirkelig meget…og snakkede i tlf viiiirkelig meget og når vi ikke gjorde en af de to ting, så snappede vi hinanden viiiirkelig meget. Men flammen på snappen er væk, for nu er vi begge to mødre. Og hun er nybagt og som tredjegangs mor selv, så ved jeg NØJAGTIG, hvad hun går igennem og jeg står troligt og venter på den anden side af søvnunderskud, lange nætter og frustrationer.

Hun udfylder rollen til bravour og hendes nye mor look passer hende perfekt. Jeg blev inviteret forbi til kaffe og hygge og jeg føler altid at der er ting vi liiiige også skulle have talt om, når jeg går…der er aldrig tid nok. Jeg begavede mor fie med lidt nyt tøj og det samme med den glade baby. Jeg må indrømme at jeg blev helt skruk….og selvom jeg har SVÆRGET på at jeg aldrig ville have flere børn….så blev jeg altså helt blød i knæene, da jeg holdt det lille væsen i mine arme. Den der søde duft…mmmm det er bare det bedste i verden…meeeen der skal heldigvis 2 til tango og det er sleeeet ikke noget jeg er i nærheden lige nu….jeg blev bare overrasket over min egen reaktion:)

ad11b362-2e99-4ea6-b61f-11be6a178d35

7b6e2eb0-a9c6-4de7-91bd-161ac33a5361

79d0e9f6-c51a-4e70-9e5a-7efecb207684

1 kommentar

  • Sara

    Kære Sarah. Min veninde er netop også blevet mor, og hun er den første i min kreds af veninder. Jeg er derfor helt grøn i gaver til baby. Hvad hitter??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mærkeligt? (noget om sex med venindens kæreste)