Prinsesse for en dag

Det skal være nemt at blive skilt?

8437c436-ea21-4f16-802b-c447dfbe252a

Jeg hørte for nyligt at der muligvis bliver lavet om i skilsmisse reglerne. Nu kan man blive skilt ret nemt og hurtigt, men det bliver måske lavet om til at man skal være separeret i mindst 6 måneder inden skilsmissen træder i kræft. Og den ide er jeg både for og imod. Der er utrolig mange skilsmisser og mange finde sammen igen og så havde det været smart med en separations periode, på den anden side, må det også være frygteligt at være fanget i noget, man bare gerne vil være fri af. Men samtidig så tænker jeg også at hvis folk ved at man “ikke bare” lige nemt kanblive skilt, så vil man måske overveje det en ekstra gang?? Hvad tænker i….skaldet fortsat være nemt at blive skilt eller er tvungen separation en god løsning…eller måske noget tredje?

2 kommentarer

  • Christel

    Synes det er for nemt lige nu…tror at man kan alt for hurtig tage beslutningen om at blive skilt, i en svær periode, som godt kan vende. Det er jo ikke sådan at man hænger på hinanden , hvis der er separations periode på et halvt år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Min mand og jeg blev separeret og flyttede fra hinanden. Det holdte kun ca. 4 mdr, så flyttede vi sammen igen. Jeg syntes det skal være op til folk selv at bestemme hvor vidt de vil separeres ell. skilles – og om muligt selv bestemme forløbet! Ikke alle kan gøre det gnidningsfrit og amtet må “hjælpe til” – men generelt syntes jeg at folk selv skal bestemme. Det sparer tid og penge at det er “nemt” og uden det offentliges indblandning.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse for en dag