Det skal være nemt at blive skilt?

Man ved at man er ved at blive gammel når….

f16f0e51-051e-4f5d-8ec0-ecb5fb7eff0e

De sidste 3 weekender har ungerne plaget om at komme i legeland, så denne søndag tog vi afsted. Med fare for at lyde oldgammel, så kunne jeg altså ikke heeelt følge med dem rundt i labyrinterne, men jeg prøvede. Det resulterede i 2 styrt og et kæmpe blåt mærke på benet og et ømt ribben efter Alma torpederede mig med sit knæ på trampolinen. Jeg var helt færdig, da vi kørte hjem og svedte som en gal haha…det er er altså 4 timers gymnastik at have 3 børn med i legeland!!

Vores aupair kalder mig gammel og sprinter efter ungerne let som en fjer. Det er en af de mange vidunderlige fordele ved at have aupair, når man har 3 børn med i legeland. Jeg kan jo kun være 1 sted af gangen og Arthur vil helst være i “babyland” hvor alt er lavet til hans størrelse og det gider de store ikke. Så hvis jeg ikke lige har en veninde, der gider at tage med, så tager vi aupairen med og hun er 10 år yngre og uden efter-veer fra bækkenløsning, så hun kommer ind steder i det legeland som jeg ikke gør lol. Hvis i undrer jeg over at jeg ikke kalder hende ved hendes navn, her på bloggen, så er det fordi hun har bedt mig om at lade være og det respekterer jeg naturligvis:)

Alle unger faldt i søvn på vej hjem og de lå bare på sofaen resten af aftenen…perfekt dag!

88ca1c9c-ac62-45c1-9cdc-2fd2bba5ea34 abe18c78-6d90-48f5-b820-121e6bf37f51

2 kommentarer

  • Maria

    Hej Sarah, nu har jeg lagt mærke til, at du på de fleste af dine billeder, har de smukkeste glansende læber. Jeg vil bare høre, hvad du bruger af makeup, for at få dine læber til at være så flotte? 🙂 Mvh. Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha ha – du må i gang med noget seriøst træning, så du kan blive mere gesvindt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal være nemt at blive skilt?