Sådan spiser vi herhjemme

Det lavede jeg på Valentins dag

b125bab3-e428-4fec-bba4-2f60970b7c7e

Det må virkelig være voldsomt nederen at være single og KED AF DET, når der er Valentins dag. Danmark har virkelig taget den dag til sig og hvis man har nemt til ørlerier, så skulle man have en spand med rundt i indre københavn på den dag fordi pynten havde taget overhånd. Jeg var til møder inde i byen og jeg blev nærmest overfaldet af helium balloner i hjerteformer, folk der solgte roser og hjerter i alle facader…men det gjorde mig ikke spor, for jeg er single og glad. Ikke som sådan glad for at være alene, men jeg har det godt og hviler i at de der gode mænd altså ikke hænger på træerne og jeg har overhovedet ikke travlt. Jeg er så småt begyndt at date, men de har ikke rigtig været nogle jeg fik sommerfugle i maven over.

Så min aften gik med den yngste af mine børn, nemlig Arthur. De store er hos far og imorgen tager Arthur samme vej og så er der dømt ego weekend. Vi hyggede bare og fejrede kærligheden imellem mor og søn. Jeg ved godt at nogle hader alle de der amerikanske helligdage, men at fejre kærligheden, synes jeg er helt ok…bare at fejre livet generelt synes jeg er skønt:) Min søde veninde kiggede forbi med den fineste kurv fuld af lækkerier og det var bare den sødeste tanke. Hun ved at jeg ikke skulle sidde på restaurant og holde i hånden, så hun ville forkæle mig lidt. Så kærlighed og opmærksomhed har jeg fået rigeligt af:) og så synes jeg at det er sjovt at tænke på, hvor jeg mon er om et års tid. Jeg har i al fald ikke tænkt mig at begå samme fejl som før og nu ved jeg præcis, hvad jeg vil have og jeg nøjes ikke…Desuden siger man også ja til mine børn og de fortjener absolut det bedste!

eb7dc030-8204-4d75-ac8b-932d76f09727

6 kommentarer

 • Inger

  Ej hvorfor skal den Lidl reklamme poppe op konstant🙄 S L. Du finder da kærligheden når du mindst venter det👌💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Sarah Louise <3 Hvor er din smulle bluse fra? Håber du vil svarer for er blevet helt forelsket i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er jo fordi, de fleste dansker har misforstået, hvad Sankt Valentine går ud på. Dagen er for øvrig fra England og IKKE fra USA.

  Det var nemlig oprindeligt i England, at det først blev almindeligt med at sende kort med kærlighedserklæringer den 14. februar. Det ældste bevarede Valentinskort er fra år cirka 1400 og det findes på British Museum. I meget lang tid var Valentinskortene altid håndskrevet, men i begyndelsen af 1800-tallet sammen med bedre muligheder for trykning, blev de masseproducere kort mere og mere almindelige. For de meget sippede victorianere i datids England var det en moralsk korakt og helt passende måde, at udtrykke sin kærlighed på over for en person af det modsatte køn.

  Hvis man ikke lige er på jagt efter en kæreste eller man ikke lige kan finde en, man godt kunne tænke sig at blive kæreste med, og man derfor ikke har behov for at sende en Sankt Valentin hilsen i dag, så kan man jo benytte dagen til at gøre lige som man gør i for eksempel både Finland samt Sverige, hvor man den 14. februar fejrer Alle Hjerternes Dag, nemlig sende en hjertelig hilsen ledsaget af en lille gave, til den eller dem, der står ens hjerte allernærmest.

  Det gjorde jeg selv til både min kæreste samt min storebror, der på grund af livstruende sygdom har det meget hårdt lige for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wow, du er super flot den, high pony

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin

  Det her har intet at gøre med dit opslag, men jeg vidste bare ikke helt hvor jeg ellers skulle skrive det henne.
  Jeg har altid fulgt med i din blog og jeg elsker den, men der er indenfor det sidste begyndt at poppe en virkelig træls reklame op fra LIDL hver evig eneste gang jeg går ind på din profil, hver gang jeg går ind på et nyt indlæg og flere gange mens jeg læser et indlæg og den blokerer hele siden og min skærm går lidt i stå i 2-3 sekunder. Beklager mit udbrud, men jeg synes bare at den er virkelig træls, haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   mig gør det på samme måde. Jeg vil ikke brokke mig… men er også nødt til at sige at de der Lidl reklamer som man ikke kan komme udenom, de er bare for meget. Det fratager mig fuldstændig lysten til at kigge ind og læse med. Så det må blive et valg mellem sponsor eller læser.
   God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan spiser vi herhjemme