Det lavede jeg på Valentins dag

Afsløring!!

97d97add-a193-464b-878c-12d7a894b54d

Vi har faktisk været igang i noget tid og i starten vidste jeg ikke om ville sige ja, da der især er en person i programmet jeg absolut ikke stoler på efter denne person har løjet om mig og i den grad svigtet som veninde og jeg synes at det var svært at skulle sige ja til at være med i noget, hvor jeg vidste jeg skulle omgåes en person, jeg faktisk ikke har lyst til at være i nærheden af.

Men heldigvis så er der også andre med i programmet og vi får det bedste ud af situationen og sådan er det sikkert på mange arbejdspladser. Man kan ikke med alle og jeg går ikke på kompromis med min værdighed og de mennesker som jeg lukker ind i mit liv. Der vil altid være giftige slanger i paradis og det er oftest dem, der forsøger at skjule sig mest, der er aller mest giftige.

Det blev offentliggjort idag at vi er igang med at optage Forsidefruer sæson 3…. glæd jer!!!

09ebbb39-3acc-450c-a3e0-c7bafcb63b63d1238bab-4304-4b37-87c1-cd1113457c87

14 kommentarer

 • Helle Nielsen

  Skal du ændre dig selv og være lige så falske som flere af de andre ???NEJ bliv hved med at være dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Det er godt nok et gammelt blogindlæg nu. Men nu er 3. Sæson startet, og jeg har set de første to afsnit.
  Sarah, du er simpelthen guld værd for det program og for mig at se den mest ægte og ærlige!
  Jeg kan absolut ikke forstå, at folk ikke kan gennemskue Gunnvør. Hun bruger alle midler for at sætte sig selv i et godt lys, og hun nyder at folk kommentere på hendes “gode stil og menneskeligelighed”. Hendes kropssprog og udstråling fortæller mig, at hun nyder at være den gode og at du fremstår som den lede. Jeg syntes det er et interessant program, og da jeg læser psykologi til dagligt, er det interessant at studerer den bid, som vi seer kan se på TV.
  Tina ønsker at fremstå helt neutral, og elsker at sætte sig selv i offerrollen nøjagtigt ligesom Gunnvør. De får sympatien fra mange, da det for alle åbenbart ikke er åbentlyst, at det rent faktisk ER dem, som skaber drama gang på gang i programmet. Snakes.
  Du er den gode veninde, som fortæller ærligt hvad alle andre tænker. Du går ikke bag om ryggen på folk, men fortæller folk din mening face to face. Alle har god grund til at elske sådan en veninde, for man kan nemlig regne med det som du siger.
  Jeg mener ikke du fortjener, nogle hårde kommentarer på de sociale medier, men derimod en high five for at sige det som de fleste tænker.

  Du er den som bærer programmet, og hvis du ikke gad være med var der ikke noget program.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Tuuusind tak og dejligt at der ER nogle der kan gennemskue tingene❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Øv.. Jeg forstår ikke hvorfor du vil være med igen.. Efter den følelsesmæssige rutschebanetur du havde sidst og så ked af det du blev 😢
  Håber du får RIGTIG mange penge ud af det og at det er hele rutschebaneturen værd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofie

  Jeg har svært ved at forstå hvorfor I begge vil være med, når I er uvenner. Det kan da umuligt være fedt, at skulle sidde sammen og blive filmet til landsdækkende tv, når I ikke bryder jer om hinanden – eller i hvert fald en mega ubehagelig situation…
  Men glæder mig til at se, måske i får reddet ud i konflikten.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Du er meget hurtig til at dømme alle andre, er der noget du selv kan ændre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubiii… Jeg er ovenud glad for, at Du alligevel valgte at være med🖤 Det program vil jo være helt forkert uden dig!! Glæder mig til at følge med på skærmen. Du er til kæmpe inspiration.
  Bliv ved 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mon ikke det er Tina Lund hun mener – det er da i hvert fald oplagt efter sæson 2😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibtisan Said jama mohamed

  Mon ikke det er Tina Lund??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Altså gunnvør er ikke en slange type! Jeg glæder mig til season 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op. Så er dramaet da den den grad begyndt igen. Umiddelbart tror jeg ikke mange kan være i tvivl om det er gunnvør du mener. meeeen måske tager jeg fejl. Hmm tja nogle er giftige slanger i det skjule og nogle er det i den grad åbenlyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Er det jackie du mener?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jubii🎉👍🏽💃🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lavede jeg på Valentins dag