Afsløring!!

Det ingen tør sige højt

7ce87372-c259-40e9-9cf3-53ae38bdd91a

Ja DET er min numse…eller i al fald noget af min numse og af en eller anden årsag, så var det vildt grænseoverskridende at ligge netop dette billede op…selvom at man jo i princippet viser meget mere, når man står i bikini…det er bare den der lille mørke streg, der vælter korthuset. Hvorfor betyder det så meget og hvorfor virker billedet SÅ nøgent?

Og nu vi er ved det lidt lumre emne og min nyfundne titel som “single and dating” og et emne jeg netop vendte med min veninde igår aftes, så synes jeg lige at vi skal tale om noget som jeg gerne vil have jeres oprigtige mening om. Størrelsen betyder ikke noget….enig? Jeg vil hellere sige at størrelsen betyder ikke alt, men det gør edermaneme en væsentlig forskel på oplevelsen, om den er liiiiille bitte eller meget stor…. det er ikke personligheden jeg taler om…. Så lad os lige få den på plads en gang for alle…hvad synes i??

 

26 kommentarer

 • Line

  Mht røvsprækken… Så er ville det se pænere ud, hvis photoshop ikke var sat til at få det til at ligne, der gror en masse sort hår i din popo 🙂 Selvom vi selvfølgelig også altid kalder på mere realistiske kropsbilleder – så vi er svære at gøre tilfredse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Troede du ville skrive, at du havde fået en hæmoride!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Frandsen

  Hej Sarah Louise. Omkring størrelsen kan jeg ikke rigtig udtale mig om. Men, i forhold til nøgenhed, mon så ikke at, om ikke alle så de fleste, er så hærdet efterhånden at nøgenhed i det offentlige rum ikke giver anledning til så mange udbrud af den tåbelige slags. Den mørke streg betyder ikke noget for mig, jeg ser mere efter om jeg synes billedet er godt. Mvh Anders

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Jeg tror jeg ville have svært ved at være sammen med en i et forhold hvis den var meget lille eller meget stor. Sex er jo en stor del af et forhold og nej sex er ikke kun pik i fisse, men pyha det betyder altså meget for mig at vi kan fungere på dén måde. Så selvfølgelig betyder størrelsen noget, men er man ovenud forelsket og vild med en person, der er lidt for veludrustet eller en som går rundt med en snack gulerod så kan man sikkert nok få det til at fungere (?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Jg datede en gang en fyr som var rigtig stor, men det var som om at blodet ikke kunne komme ordenlig ud i den, så at have sex med den var lidt som at have sex med en medisterpølse… så vil jg heller have en der er mindre og som kan blive ordentlig hård!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Størrelsen betyder i højeste grad noget. Jeg var engang i forhold med en der havde den mindste lille skæve og indrømmet ham måtte jeg droppe. Til gengæld skal den heller ikke være mega stor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan sige at en stor pik, giver mulighed for fler stillinger., især stående.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har været sammen med den samme i 15 år så må sgu ærligt indrømme jeg ikke husker andet 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Størrelsen betyder rigtig meget. 😊 Vil også nævne at sko str og højden på manden ikke altid fortæller str på den der. 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg synes faktisk mest, det er tykkelsen, der betyder noget 😉 ellers er det jo bare som at stikke en tampon op 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Størrelsen betyder da mega meget ! Især når man har født 🙄🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Røvspræk <3 Mere af det, det er jo noget vi alle har 😉

  Størrelse betyder noget! Men oftest er de veludrustede, ikke så god til ret meget andet… så altså, de små er ret gode til at kompensere – heldigvis! Det kommer vel i sidste ende an på kemi….

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Det kommer så meget an på om han kan finde ud af at bruge “den” det bedste jeg nogensinde har fået er med en med en lille en 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Forstår ikke dit behov for at vide dig frem halv nøgen men det er jo dit eget valg. Men tror du overskrider nogles grænse for blufærdighed. Og deraf kommentarer,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fra nul til ninja

   Blufærdighed? Hold hold hold.
   Du kan se en bar ryg og lidt buttcrack.
   Hvis du går udenfor en varm sommerdag er jeg sikker på at du ser en tømre i samme påklædning! Og højst sandsynligt også med lidt røv sprække 😉
   God weekend og god røv 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvordan kan hun overskride din grænse for blufærdighed? Du har jo selv aktivt valgt at gå ind på hendes blog ligesom du selv vælger om du vil deltage i snakken. Du kan ganske enkelt bare lade være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Størrelsen betyder noget… Jeg har været sammen med en, med en på knap 23 cm, og det bliver for langt for mig….av…
  Det må meget gerne være en med en på ca 16 cm og en bredde på 3,5 stykker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Size does matter!! Jeg vil sige, at der er et forholdsvist fleksibelt interval i midten, hvor størrelsen herindenfor ikke gør en stor forskel. Men hvis vi er ude i yderligheder som temmelig lille eller temmelig stor, så gør det helt sikkert en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det er ikke størrelsen, men gørelsen – der gør en forskel for mig.
  Hellere en en fyr med en gennemsnitlig størrelse, der virkelig kan finde ud af at bruge den, fremfor en fyr med en anaconda, der er vildt ringe i sengen. Jeg har desværre prøvet begge scenarier 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Størrelse er vigtig!!! Og vigtig, som i, den skal helst ikke være under gennemsnittet 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Size does matter 😝🍆 jeg ville ikke få det samme ud af det med en lille “bandit”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg kunne helt ærligt ikke være sammen med en med en lille pik…. så er det sagt. Jeg ville ikke kunne tænde på ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   Meget forståeligt . Kunne heller ikke tænde på en kvinde med små bryster 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsløring!!